torsdag 28 april 2011

Tur att det finns mycket annat att glädjas åt.

Nackspärr och nyligt upptäckta huvudlöss (jag som trodde att dom bara trivdes i rent hår) och jättelång karens från a-kassan (som dessutom hävdar att min heltid som lärare endast är 35 tim i veckan.

Jag har ju varit gladare.

7 kommentarer:

Singelmamman sa...

Men de där a-kassan är ju helt ... suck. Karens, har du inte redan haft det?

Maria sa...

Hej Anna!
JAg har tänkt mycket på dig senaste veckan. Tänker att tiden bara susat iväg och att vi inte hörts så mycket sedan du var här. Hoppas att det ordnar sig med allt! Kram Maria

Catrine Wiktorsson sa...

Hej! Läser ofta din blogg men har aldrig kommenterat. Vet inte om du skickat med någon form av läkarintyg till a-kassan? När jag sade upp mig fick jag ett slags intyg av sjukvården vilket gjorde att jag bara fick fem dagars karens mot de 45 man annars får. Bara ett tips om du inte provat det. Lycka till med allt!

bom sicka bom sa...

hej anna! tänker mycket på dej och din familj.
så otroligt jobbigt med myndighetsreglerkontrollerbestämmelser.
ovanpå det jobbiga som är mer än nog.
det känns ju som att det måste finnas någon form av undantagsregler.
jag hoppas att det löser sej för dej.
många kramar.
ulrika

Singelmamman sa...

Men lilleman är ju för himla söt! :-)

A&T sa...

Håller med tidigare kommentarslämnare. . Du har skäl till att ha sagt upp dig, ring och prata med dem, skaffa ett läkarintyg.
Gällande timmar; Vet att min kära arbetsgivare ibland kan räkna på något udda sätt vid vissa typer av antällningsförhållanden. Ex tror jag att en SSka som jobbar natt kan räkna om det är 87,5 % som heltid(inte helt säker). Lärare har väl någon slags uppehållstjänst på ex sommaren så det är säkert för det de dragit ned? Där finns det säkert en regel som är svår att argumentera mot. Däremot karensen. Du är väl den som jag någonsin stött på som haft det absolut mest förklarliga skälet till att säga upp dig!

Kramar /Anna

Malin Björkman sa...

Fy helvete för huvudlöss.Jag hatar löss. Hoppas dom är borta nu och att loppisen blev riktigt bra och att du är en smula gladare just idag fastän det är iskallt och en tråkig söndag.
Hugo ser ut som erik, som en tvååring med massor på gång helt enkelt!
Kramar till tusen