tisdag 14 juni 2011

Friterade spigg?

Igår åt vi på en sunkig restaurang vid Parc Güell som serverade riktigt dålig mat. Knappt ätbar och ändå rätt dyr.

Därför bestämde vi oss för att idag gå till ett lite finare ställe. Till förrätt fick vi dela på tre olika rätter, bl a småfisk på Andaludiskt vis. I övrigt var maten fantastisk och Johan älskade även den Andalusiska minifisken.

5 kommentarer:

Sarah sa...

Ja, usch vilka matminnen man har från Spanien. I Barcelona klarade vi oss fint dock, eftersom jag hade lillasyster med mig som bott där. Annars är det ruggigt svårt.

Njut ändå, man kan leva rätt länge på kärlek och rödvin.

Din Tvillingsmössa sa...

Din herrgårdskaka ser mycket godare ut:) Vi saknar dig, fast vi vet att du har det så superbra!

bom sicka bom sa...

mummmsfillibabba.

annika sa...

Ät lunch på Txapela nära placa de catalunya, gatan heter passeig de gracia nr 8, det är mycket att välja på rätt billigt och gott!! Tapas för hela slanten!
puss

Micke K sa...

Den maten såg faktiskt tovad ut. Tovad Spagetti, på virkad assiett, med liten tvålbit. Gott!! För en gammal syfröken.