torsdag 23 januari 2014

Nyfniken

Min vän gör en podcast och jag blev först ut. Vi pratar om cancer, död, kärleken till Johan och livet samt om hur kreativitet dämpar ångest.

Serien heter Nyfniken och kommer bestå av intervjuer med människor Jan Bidner är "nyfniken" på. I varje avsnitt får dessutom gästen önska en låt som tolkas av en artist med Umeåanknytning. Jenny Abrahamsson gör i mitt program en fantastisk version av Tonight som var en av Gustavs favoritlåtar,4 kommentarer:

Anonym sa...

åh vad jag har tänkt på dig och undrat hur du har det... nu vet jag att du finns! Skönt att höra!

//maria

Anonym sa...

åh vad jag har tänkt på dig och undrat hur du har det... nu vet jag att du finns! Skönt att höra!

//maria

Hyrestanten sa...

Även jag blir glad över ett livstecken från dig.
Många varma tankar och kramar!

Nyckelpigan sa...

Hej Anna,
Jag har nyligen läst hela din blog (och Gustavs) med stor behållning. Jag har själv genomgått en stamellstransplantation på Huddinge i april 2013 och det är alltid intressant att se hur det är för andra. Dessutom förlorade jag min son i april 2012, så delen om sorg efter ett barn var också mycket berörande. Det var väldigt intressant att läsa om Gustavs insamlingsprojekt som givit CAST fina platt-TV och annat. Jag var väldigt imponerad av det när jag låg där i en månad, och hade stor glädje av dom. Jättekul att läsa sen var dom kom ifrån! Låg ett par veckor på en annan avdelning hösten 2013 med GVH (det var fullt på CAST), och i mitt rum där fanns en minimal tjock-TV som inte funkade. När jag klagade på det kom dom och bar ut den så var den saken fixad!!! Tusen tack för er insats så min månad på CAST blev så pass bra som den blev.
Stor kram till dig och din familj!
Anna-Karin