onsdag 3 juni 2009

Bloggkonkurrens.

Nu har Gustav blivit inlagd igen. Alla värden är superlåga, igår hade han lite feber, idag har han fått blod, igår trombocyter och en antibiotikakur har inletts. 7 till 10 dagar på avdelningen med hopp om eventuellt några timmars dagpermis under nästa vecka. Trots att alla värden är låga och crp högt så är han pigg och mår rätt bra. Han är inte lika svag längre och benen bär mycket bättre och han kan gå längre sträckor. Igår när vi förstod att han inte skulle få vara hemma kändes det jävligt trist och jag blev så arg och ledsen över att vi fick ha så få dagar med "normal" tillvaro.

Jag känner mig väldigt gravid och är trött, mycket trött. Längtar obeskrivligt till måndag då jag inte längre har ben som stockar och prinskorvsfingrar. Jag kommer då inte heller att må illa och ha halsbränna. Och så klart kommer bäbisen att finnas där att pussa på!!!

Nu har Gusten börjat blogga! Känns skönt att dela på uppgiften eftersom jag inte har lika mycket ork och tid längre.

http://lifeofgurrag.blogspot.com/

5 kommentarer:

Annika G sa...

Segt.. alltihopa alltså. Men oj oj oj vad spännande, bara fem dagar kvar till en ny fin underbar liten människa ska komma. Och vad härligt att G faktiskt blir starkare trots allt och då kanske den här infektionen förhoppningsvis blir en "kortis". Jag laddar som tusan för examen och i morgon ska jag på jobbintervju i Västerås. Pussar.

Gurra G sa...

Precis Annika och haha mamma nu tar jag över :D

42 B sa...

Kommer följa Gustavs blogg med största intresse!

Och tänk att vi om bara ett par dagar får ytterligare en liten granne, exakt 3 mån yngre än Svea :)

Anonym sa...

Vill bara önska ett varmt lycka till och med väldigt stor förhoppning att alla får stark medvind - för det förtjänar ni alla!
Kramar från oss i Skåne

Anonym sa...

äntligen! snart kommer bäbisen! kul för dig men kanske lite trist för gustav som är mellan en benhandling just då.. men ghar han använd saltet? det var mest en liten "rolig" sak att ge, gammla minnen du vet ;) hehe..
/arvid