söndag 31 oktober 2010

Flänger och far.

Ni som läser min blogg måste ju tro att vi är helt tokiga men nu är vi på resa igen. Har aldrig flängt så här mycket i hela mitt liv men det har liksom hopat sig. Först Frankrike, sen Värmland/Västerås och nu Varberg. Först en veckas inspiration, sedan en veckas produktion och nu en veckas rekreation. Sen kommer vi att vara hemma länge, länge.

Denna gång tackar vi Barncancerfonden för resan. Dom har ett härligt hus vid havet i Varberg som familjer med sjuka barn får bo i en vecka för att komma bort från den jobbiga vardagen. Den här veckan är en så kallad "Vi som mist vecka" och i huset finns plats för fyra familjer som mist barn. Än så länge är vi bara två familjer här. Huset är helt nyrenoverat och helt underbart. På Klaras blogg finns många fler bilder men så här ser det ut i vårat vardagsrum där Klara sover.

Soffan är underbart bred för Hugo att springa i 
och för oss andra att mysa i.


4 kommentarer:

Camilla sa...

Vad fint det ser ut! =) Tycker ni gör alldeles rätt i att flyga och fara, så länge ni trivs och orkar med det. Ni är värda och behöver säkert all återhämtning och all glädje som finns...Hoppas ni får en jättefin vecka! Kram.

Singelmamman sa...

Ibland är det skönt att flänga och fara för att sen landa hemma och få boa in sig. Den här helgen är den första på länge som jag inte gör ngt och det är helt underbart. Kram till er och ha det bra.

Nattens bibliotek sa...

Jag blir glad när du och de dina får fara iväg och ha det gott och skönt! Kram!

Alex sa...

Å vad fint. Fint att höra att ni har det bra där. Tänkte faktiskt för ngt inlägg sen att ni åker omkring mycket. Men då var tankarna mest "vad skönt för er att slippa vädret här". Ha en fortsatt fin resa.

Kram!

(Soffan är snygg dessutom. Ser du nån fabrikslogga?)