måndag 4 oktober 2010

Afrika

Under tre månader, vintern 95/96 var jag och Daniel i Sydafrika när vi gick på Färnebo folkhögskola. I fredags var jag i Gustavs klass och visade diabilder därifrån. Dom hade haft en vecka med Afrikatema och då passade det fint att få bjuda på diabildsfrossa. Jag blev bjuden på Afrikainspirerad lunch och det var verkligen jättetrevligt. Inte jobbigt att Gustav inte var där, konstigt nog. Den känslan får jag när jag möter hans klasskompisar på skolgården eller när dom cyklar omkring på vårt område. Men just den här dagen blev jag inte ledsen, det var bara härligt att träffa dom härliga tonåringarna. Fast nu ljuger jag lite. Det är klart att det är med sorgblandad förtjusning jag tittar på klassen och önskar att Gustav hade varit med. Fast han hade nog skämts fasligt över mig då jag berättade om när jag i Drakensbergen bajsade i en ravin för att jag var så rädd och nervös.

Under helgen har Annika och Frans varit här på besök från Västerås. Och så har jag sytt. Som jag tidigare sagt är det nästan det enda jag gör nu förtiden... Tack för att ni orkar läsa ändå.

Har lagt ut några fler vantar på maloma.

5 kommentarer:

Hanna sa...

Det var så himla festligt när jag och min kära vän Camilla satt och pratade så berättade jag att jag läste din blogg, då visade det sig att du och Camilla var klasskompisar på Färnebo, Camilla Forsberg, skulle hälsa:) Världen är allt bra liten.

Anna sa...

Vad roligt att du är kompis med Camilla. Hon är ju världsbäst!

Hanna sa...

I know ;)

Singelmamman sa...

Och snart är det premiär för mina fina vantar jag köpt från Maloma!
Förstår att det måste kännas både kul och sorgligt att vara i Gustavs klass. Men det låter som ett jättefint projekt.

Maria sa...

Hej från mig bara, en mild höstmorgon. Passar på att läsa bloggar en stund...