fredag 10 december 2010

Längtar lite mer efter Gustav när det är vackert ute. Speciellt när jag går vägen till skolan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det vackra kan kännas smärtsamt i vissa stunder. Förstår att du saknar din fina son. Livet är så orättvist! Många kramar

Anonym sa...

Hej.
Det är klart att saknaden gör sig starkare när man ser det vackra..för det vackra var ju oxå saknaden..
Styrkekramar från Jenny i Umeå.
Tack än en gång för din fina blogg.

Anonym sa...

Hej! jag säger som de två tidigare sagt. Det vackra smärtar....så är det alltid även i de lyckligast stunderna. Sedan vill jag också säga FÖRLÅT!! En gång så skrev jag en kommentar som upprörde dej och många andra. Jag menade inget illa utan gick på mina egna kännslor, som om jag vore i din situvation. Har tänkt på det ofta och mått dåligt av det. Kan bara föreställa mej om något hände mitt barn och någon ifrågasatte mej som mamma hur jag skulle må. Så åter igen förlåt och jag tycker du är en fantastisk mamma. Och Grattis till det kommande Bröllopet!!!
Hälsningar hela vägen från California. Ps Armbandet är jätte snyggt.Kan man beställa online?
Kram Linda

Anna sa...

Hej Linda.
Ibland säger/skriver man tokiga saker och det är inte alltid lätt att be om ursäkt. Jag har själv överreagerat på en del kommentarer och kan bara skylla på att jag varit labil i perioder som följd av vad som hänt. Nu vet jag ju inte vad du skrev och vad jag svarade men det känns fint att läsa vad du skriver. Känner mig lite avis på dig som bor i värmen idag när vi har 20 grader kallt i Umeå idag.

Här kan du beställa armband
http://annasmaloma.blogspot.com/2010/12/priser-och-storlekar-pa-mutterarmbanden.html