måndag 14 maj 2012

Dags att röra på sig.


Sedan Johan flyttade in med två basar och tre gitarrer har vi känts rätt trångbodda och med Olle på väg bestämde vi oss för att flytta till större.

På onsdag blir huset på Grubbe vårt och efter ett par veckors köksrenovering kan vi flytta in! Det ska bli skönt med tonårshäng i källaren (läs musik och dansrum till Johan och Klara), hobbyrum till mig och stort vardagsrum för lek och vuxenumgänge. Här vill jag bo skrek Hugo första gången vi tittade på huset! Det kommer att finnas stora utrymmen för honom där att bygga kojor och tågbana på.

Det ska bli skönt att inte ha känslan av att väggarna nästan ramlar över en samt att bo lite närmare stan och förskolan.

Fast jag undviker att tänka på alla grannar vi kommer att sakna.

Och så funderar jag på hur vi liksom ska ta med Gustav i flytten men tröstar mig med att han var en kille med grymt lokalsinne som skulle älskat det nya röda huset. Han kommer hitta dit.

4 kommentarer:

Camilla sa...

Det är jag säker på att han gör!

Kram.

Singelmamman sa...

Grattis till nya boendet! Låter toppen med mer utrymme. Och Gustav hittar säkert en egen hörna där han kan finnas med er.

Alexandra sa...

Det kanske var Gustav som hittade huset först och förde er dit?!

Det är iaf trist att ni kommer vara längre bort från oss på honungsvägen (för att vi ses så ofta) men ni har ju hittat världens finaste hus! Hoppas få en inbjudan snart.

Lycka till med flytt och renovering nu om vi inte ses innan och hör av er om ni vill ha hjälp med ngt som sagt.

Många kramar!

Johanna den envisa sa...

Hoppas allt går bra i nya villan kram från umedalen