onsdag 29 september 2010

Sommarens sista blommor.

I går plockade jag in de sista blommorna från trädgården. Kanske, kanske får jag ihop en till bukett innan frosten tar dom alla.
Ååå, vad jag längtar till våren! Fast mest längtar jag till snön och december. Och till vår stundande resa till Frankrike! Om en vecka åker vi. Hela familjen. Mamma, Pappa, Henrik, jag, Johan och Hugo. Det är mina föräldrars andrum till oss. Just det, inte riktigt hela familjen. Klara som redan varit ledig från skolan en vecka för solsemester får stanna hemma med Daniel. Nästa gång åker bara hon och jag någonstans...

Vi ska låna ett hus som några vänner till mamma och pappa har i Frankrike, 2 mil till havet och bara 25 mil till Barcelona. I en liten by eller stad med pool till huset och nära till vingårdar och vackra berg ska vi bo en vecka. Visst låter det härligt? Känner mig otäckt bortskämd som blir bjuden på detta av mina kära föräldrar. Men det är ju som följd av en mycket sorglig sak så det är klart att det är svårt att glädjas helt fullt ut även om jag försöker...

9 kommentarer:

Elin R sa...

Härligt att åka iväg. Ni är verkligen värda det allihopa. Ha en mysig semester!

Anonym sa...

Oj, vad härligt det låter! Ha det så gott!

Tove sa...

Bon vacance chère amie.

Singelmamman sa...

Och Gustav tycker säkert att ni är värda det allihop. Jag kan inte ett ord franska, mer än att beställa öl, vin och lite mat. Men jag är väldigt förtjust i Frankrike.

Anonym sa...

Ha en härlig semester. /Karin som läser men inte så ofta skriver

Annelie sa...

Hoppas att ni får en underbar semester ! Det är ni värda allihop!
Kram på er

Anonym sa...

Ni är såå värda detta och Gustav är med var så säker varma kramar från mig

Emma-Lou sa...

Åh vad härligt med lite semester! Och vilka fina bilder du publicerar här i bloggen!

Allt väl med dig annars?

Kram.

Malin Björkman sa...

Vilken underbar resa ni har framför Er. Ta till vara på varje sekund och bara njut av värme och sol och vackra berg och gott vin. Gustav sitter nog ovan bergen och myser...när ni myser.
Tänker på er. Kram kram