onsdag 29 augusti 2012

Trädgårdsonsdag utan Gustav.

Ikväll är det Trädgårdsonsdag igen. Gustavs och mitt program. Han plågade sig igenom de, för honom, ointressanta trädgårdsinslagen med Pernilla Månsson Colt och Gustav Mandelmann för att sedan kunna njuta av Tareq Taylors fantastiska matlagning. Gissar att Gustav hade blivit en stjärna i köket.

Fixar inte att se det nu.

Inte heller The Simpsons funkar. Gustav missade aldrig ett avsnitt och jag drabbas av inre panik och saknad varje gång jag är i närheten av någon som tittar.

Fast den här veckan skulle han missat alla avsnitt. Den här veckan är hans klass på den stora klassresan dom längtat efter sen första klass.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, starka Anna. Tänker på dig. Styrkekramar
Christine

Alexandra sa...

Oj oj.

Varje gång du beskriver såna här saker är det som att jag fylls upp av en stor ballong och jag kan inte andas. Det är alla ord jag förmår. Tårar.

STOR kram. Tänker på er.

bom sicka bom sa...

kram till dej, anna!

Lotta sa...

Helvetes j-a skit.

Singelmamman sa...

Förbannade sjukdom. Jag skickar en kram. Du skriver så fint om Gustav.

Anna sa...

Tack, snälla ni!

Jos@Jes sa...

Fint så det rister i hjärtat. Helvetsjävlaskitsjukdom. Men 1/10 och framåt delar Push The Button Initiative ut spel på barnsjukhusen Sverige runt till Gustavs minne. Kram

Sanna sa...

Hej fina Anna. Tittade in på din blogg för första gången på länge, och när jag såg det här inlägget så blev jag så himla ledsen. Det är så fruktansvärt fel att allting fortsätter att fungera som vanligt fast något så vidrigt orättvist som ett barns död har inträffat. Tankar om vem Gustav skulle vara idag om han var med dig och oss i klassen kommer ofta upp i mitt huvud.. Jag saknar honom himla mycket fortfarande. Kram