söndag 2 september 2012

Kommentarer och Länkkärlek

Jag bloggar så sällan, och ännu mer sällan från datorn, nu att jag helt missat hela Bloggers nya utseende. Känner mig helt vilsen och har inte tid att sätta mig in i det nya. Sedan jag skaffade min ajfån använder jag allt mer sällan datorn och det har sina konsekvenser. Framför allt när det gäller kommentarer på andras bloggar. Jag läser fler bloggar nu men kommenterar mer sällan. Som ofta när jag läser AMO:s blogg, började jag fundera och lovade mig själv att bli bättre på att synas i kommentarsfälten efter att ha läst detta inlägg.

Har äntligen fixat en plats att skriva på i det nya huset och Olle sover som ett lamm nästan varje kväll från sju. Ett lamm som i och för sig måste ammas var tredje timme men sen somnar han om på studs. Så kanske, kanske infinner sig bloggpeppen igen- ser ju att jag fortfarande har många läsare trots torkan. Fick ett vackert brev häromdagen som fick mig att känna att den här bloggen ändå är viktig på nåt sätt. Problemet nu är att det är svårt att hitta en slags balans i vad jag vill skriva om och vad jag vill förmedla.

Vilka är ni förresten i USA, Ryssland, Tyskland och Frankrike som hittat hit?

2 kommentarer:

Singelmamman sa...

Själv kommenterar jag gärna och ofta hos de flesta. Om jag läst ett inlägg. Men jag måste hålla med de som skriver att ordverifieringar är ganska jobbiga. Och från Iphone funkar det inte alltid att kommentera.

Anna sa...

Ja, du är ju liksom bäst på kommentarer, önskar jag var lite mer som du. Och att jag kunde svara dom som kommenterade. Ska bli bättre på det med.