lördag 25 juli 2009

Media Markt


Grabbarna åkte så till sist på Media Markt. Även morfar Hans följde med. Oj, vad det shoppades. Ett helt Rockband till X-boxet. World Tour med bas, gitarr, trummor och sång och Metallica till det.

Gustav står fortfarande på penicilin tre gånger per dygn och måste sova på sjukhuset men är så pass pigg att han får vara hemma hela dagarna, bara vi åker in kl sex och tankar antibiotika. Igår var vi hos kompisar och för första gången sedan Gustav blev sjuk så ville han följa med! Hela kvällen var vi där, åt gott och spelade World tour och det var helt fantastiskt att se Gustav i en helt vanlig social situation för första gången på väldigt länge. Han var till och med så pigg igår att han orkade prova skor på en skoaffär!

Själv vill jag helst bara få tid till att städa och möblera om och sätta upp hyllor, sortera papper och grejor och garn och tyg. Vi har rensat ut Gustavs garderob idag och ikväll blir det rensning hos K, eller så ser vi bara en film. Eller kanske lite Rockband? Om det är välstädat och god ordning på grejorna här hemma kanske det jobbiga blir lättare att hantera? Eller?

Många av våra vänner går igenom jobbiga faser och på sjukhuset är det tungt för flera familjer. Jag känner starkt med alla som har det jobbigt och önskar att jag hade mer tid att finnas där för dom.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul med några utflyckter :)

// LInnea

Alexandra Reichler sa...

Man har ju hört om det där shoppingstället. Vad kul att det blev av tillslut. Och att det blev en hel musikanläggning. Hoppas du får sova nåt.

STOR kram till er alla. Tänker på er.
//a

Anonym sa...

Det finns tusen tillfällen senare för dig att finnas till för andra, Anna. Du kan lugnt ta det sen, säger jag. Rockband! /P