fredag 18 februari 2011

Veckan har varit deppigare än vanligt och dessutom har jag varit trött och sjuk med huvudvärk. Jag har gråtit mycket och tänker att det gjort gott. Kanske borde jag vara sjukskriven en period- att aktivt söka jobb är ju inget jag egentligen orkar när jag tänker efter. Dessutom har jag ju jobb på Smultronstället från maj och fyra månader framåt!

Igår bokade jag en andrumsresa till solen i april så att vi har något roligt att se fram emot hela familjen. Vintern har varit så väldigt kall och lång och eftersom jag ska jobba hela sommaren kan det vara smart och tanka lite extra denna vår.

Kvällen i måndags med klass sju blev fantastiskt fin och jag ser fram emot att göra om det.

Bilden är från klass ett och den som Hugo och jag pussar på varje kväll.

7 kommentarer:

Singelmamman sa...

Fint foto och fina ord av dig. En andrumsresa låter jättebra. Och april är en bra månad att resa bort. Hoppas helgen blir bra.
Kram

Nina sa...

Fina Anna, jag har följt din blogg i över ett år nu, fashinerats över din ork, din styrka, hoppats på mirakel, gråtit, skrattat (särskilt åt bildserien över söta Hugo i olika mössor, underbart) osv. tror dock inte jag vågat ge mig till känna förrän nu faktiskt... Jag tycker du tänker helt rätt. Självklart tänker du rätt, det är dina tankar. Ta en paus från jobbsökandet, DET är ju galet jobbigt att söka jobb!! Va fint att det blev en så bra kväll i måndags med klassen också, det är jätteviktigt tror jag, både för er i familjen och vännerna! Och en resa är väl perfekt innan jobb igen! Ta hand om dig! Önskar dig och familjen en fin helg! kram (hoppas du tycker det är okej att jag länkar till dig!)

FutureHope sa...

Lämnar en hälsning

Anonym sa...

Tycker Hugo är väldigt lik Gustav !

Har inte hunnit kika in pga mkt annat i vardagsfarten.
Men jag tror det är nyttigt att gråta, känna och tänka på såbt som är jobbigt- det är ett sätt att bearbeta på.
De öppna såren som sorgen skapar kommer med tiden att bli ärr- men de finns kvar- och tur är väl det- han finns ju alltid med er i era hjärtan-oavsett vad ni gör.

Monstren är mkt poppis !
Om du nu ska jobba på Smultronstället : du kanske skulle odla fram en häftig blomma avngt slag som liknar dina fina monster ?
(skojar bara !)

Ha en bra helg !
Kram Madde

Sarah sa...

Han är fin, din Gustav.

Jeanette sa...

Oh så vacker eran Gustav är.

Anonym sa...

Förstår att det är extra jobbigt nu! Du gjorde helt rätt i att boka er andrumsresa. Ni behöver nog tanka allihop tillsammans. Gustav var otroligt fin på bilden.
Tänker på er!
/Petra G.