onsdag 23 mars 2011

Alla barns rätt till monster

hette workshopen jag hade igår på Alva kultur på Sjukhusbiblioteket.

Visar bilder på några av deltagarnas fantastiska skapelser.

Elins häftiga Larv

 
 Tildes monster vilar i en vacker blomma.

 Filips minimonster och korsspindel blev en Monsterkorsspindel.

 Vackra blommor i väntan på våren.


 Wilmas och Miras minimonster.

Annelies minimonster.

Jag blev själv jätteinspirerad av deltagarna.
Jag mår bättre nu, mycket tack vare Annelie som i måndags kom från Skellefteå och piggade upp med sitt vackra leende. Dessutom hade jag sovit och gråtit nästan hela torsdagen, fredagen, lördagen och söndagen och därmed förmodligen rätt så utvilad.

4 kommentarer:

Nina sa...

du är ju helt fantastisk!!! jag läser och förundras, förundras och läser och fattar inte hur mycket inspiration och kreativitet blandat med allt som du verkar ge i din närhet som kan rymmas i dig, samtidigt som du går igenom något så tufft... ge dig själv en klapp på axeln och sätt en guldstjärna bakom örat! vet att det inte ändrar någonting, men du verkar verkligen vara helt otrolig, av den allra bästaste sorten! (oj, nu blev detta lite personligt kanske, jag som inte känner dig, bara tagit del av ditt liv genom din blogg, men jag kan inte skriva det på ett annat sätt!) Stor kram till dig!

Singelmamman sa...

Ler åt Ninas kommentar. :-) Och kan bara hålla med. Och hoppas att vi ses igen! Och såna där monstren kan nog även jag hantera. Kram

Micke K sa...

Så länge monstren är tovade, känns det hanterbart. Man önskar att alla monster kunde vara det.

Annelie sa...

tack för några underbara dagar med dig ! Kul om jag kunde ge dig lite, trots att jag bröt ihop själv en stund oxå, då var det tur att du fanns där !
kram på dig