lördag 9 maj 2009

Ännu en bra dag.

Sov hemma med Klara efter en mysig kväll med middag hos fina vänner. Klarade krysset med lite hjälp (skönt att även Kjellbergs som båda är över 40 hamnat i pensionärsträsket på lördagsmornar och kan hjälpa mig med de svåra frågorna) och kände mig rätt fylld av energi inför dagen. Mamma och pappa skulle hjälpa mig med lite grejor hemma som är svårt för mig att klara själv, dessutom fick Johan städförbud av sjukgymnasten efter förra helgens ryggskott. Ring honom om ni vill ha numret till samma sjukgymnast, kan behövas nån gång tänker jag...

Jag tvättade bäbiskläder som Klara hängde med stor glädje. Mamma bäddade rent i sängen och damsög på övervåningen. Klara skurade trappen utan att gnälla en endaste gång. Jag lagade Gustavs favvosoppa, Malins gula med linser och kikärtor, mixad som tur är, annars skulle nog G vägra äta. Jag och pappa var och handlade och mamma och Klara städade bottenvåningen och planterade penséer i blomlådorna som pappa satt upp ute. Pappa krattade gräset och jordåkern på tomten och jag packade inför några dagar på sjukhuset. Skönt att få så mycket hjälp av fina föräldrar. Jag och Johan konstaterade att vi båda var igångsättare och inte slutförare och då är det skönt att mamma och pappa finns. Ser fram emot nästa arbetsdag.

Fast det bästa med den här dagen är förstås att Gustav fått må lite bra, varit gladare och orkat göra en hel del. Det verkar som att blåsorna i munnen är på väg bort och han har ätit avsevärt mer än de senaste dagarna, om än väldigt lite. Han har fortfarande feber som inte vill ge med sig trots antibiotika, dock inte så hög och vi får hoppas att det förblir så.

Tack för alla fina mail och sms och goda tankar och fina erbjudanden och skjuts och mat och tack för att ni orkar läsa bloggen och för att ni bryr er.

2 kommentarer:

Anonym sa...

jo.. inga problem, jag kan gärna läsa bloggen, hihi
och jag bryr mig jätte jätte mycket
kram. arvid

Anonym sa...

pensionärsträsket...jo,jo, man tackar. Jag kan meddela att vi löser krysset i data-apparaten numera. Ja, det är Jeanette som gör jobbet förståss, hon bra på skivmaskin. Eftersom postbilen redan tömt postlådan hälsar vi i träsket många blåhåriga kramar till er, på detta nymodiga sätt.