lördag 16 maj 2009

Lördag.

Tjohoo. Idag är Gustav piggare. Han mår fortfarande lite illa men har kunnat äta lite och behålla det. Skogaholmslimpa med mesmör... nytt favvopålägg. Bättre än när han var liten och helst ville ha skinka, marmelad och kaviar på samma macka.

Han fick en liten minidos kortison igår och kanske var det det som behövdes. Som yes, som överläkaren sa, tar bort allt. Eller så var det kanske en släng av magsjuka. Vem vet.

Nu har vi planerat dagen med sköterskorna och om inget oförutsett händer så åker vi hem vid fyra och sen tillbaka vid nio! Härligt.

Nu spelar han på x-boxet och väntar på att en av alla oräkneliga mediciner ska droppa färdigt. Sedan blir det en välbehövlig dusch före hemgången.

5 kommentarer:

Annika G sa...

Skönt att höra, det blir ju bättre när kroppen sätter fart igen och tar bort skräp som inte ska vara där. Hoppas ni får en härlig kväll hemma och det passar väl bra att vara tillbaka till nio, då schlagerspektaklet sätter igång!
puss och kram och klappa bebisen lite från mig.

titti sa...

Härligt!
Roligt att höra!
Ha en skön kväll därhemma!
Kram från Titti och Nellie

Anonym sa...

Här kommer en liten hälsning från Annikas farmor Ellen. Jag önskar verkligen att det ska bli bättre och bättre för Gustav och lycka till med babyn!Kram

Anonym sa...

Har alltid vetat att du har bra smak, Gustav. Messmör är det bästa som finns!

Messmörs-kramar fr Emma i Alunda =)

Anonym sa...

Vad underbart att du mår bättre, Gustav!


Kram sanna