söndag 10 maj 2009

Mysig men seg söndag.

Från nio på lördag kväll till tio på söndag morgon behövde Gustav kissa en gång i timmen! Sjukt jobbigt för oss båda, det kändes som att man var tvungen att kliva upp just som man somnat om. Under dagen har han bara kissat typ två gånger i timmen. Inte på grund av stora mängder dropp eller vätskedrivande utan för att slemhinnorna är retade. Han sov sen fram till sen förmiddag.

Blåsorna i halsen har försvunnit och 10-öres blåsorna i munnen är också på väg att försvinna. Hela Gustavs kropp är jättetorr och fötterna liknar nästan wienerbröd. Rätt mysigt att få smörja in honom- han är som snål med kramar och kroppskontakt nuförtiden.

Nu befinner vi oss i det här trista väntansstadiet där inget egentligen händer. En infektion är helt klart att vänta snart då de vita blodkropparna är så få, så få. Men sova hemma är det inte tal om eftersom det är dropp och så mycket mediciner och prover som ska tas. Gustav är på gränsen för pigg för att vara kvar här under dagarna men han vill absolut inte hem. Vi får se om jag lyckas övertala honom under början av veckan.

4 kommentarer:

Per sa...

Fan, den här gången hade jag bestämt mig att jag inte skulle gråta. Inte gråta Per, det är inte du som har det svårt! Det gick sådär, nu måste jag byta skjorta.

Ni är så magiskt starka vill jag bara säga. Va fint också att du hittat tillbaka till skrivinspirationen, Anna. Visst kan det hjälpa när det är mörkt?

När ni kommer till Stockholm ska jag bjuda på lyxblåbärsbullarna från Vurma. De är goda. Jag hade tänkt lova att baka själv, men det hade nog blivit mera straff än lyx.

Kämpa på Gustav, Anna, Daniel och alla era nära! You vill get through this!

/Per Å

Linnea sa...

Ja jag hoppas att du börjar må bättre, gustav!Kram Linnea L

Anonym sa...

Hej Gustav och Anna!
Nu har jag äntligen hittat bloggen och dessutom läst genom rubbet eftersom jag är ensam hemma och ingen tjatar om att få ta över datorn.
Jag vill bara påminna om att jag ju är sjuksyster och van vid cvk och andra slangar.Morfininjektioner ger jag lätt som en plätt, så om behov uppstår hemmavid får ni gärna höra av er.
Samuel hälsar att han också gillar gosedjur, särskilt igelkottar. Han hälsar även att vårt WOW-gamecard tar slut på lördag och sedan skall vi försöka klara oss utan WOW över sommaren.

Vi tänker på er!

Kram från Samuel Falck och mamma Susanne

Anonym sa...

asså som sagt har jag spelat ett spel som liknar wow, det hör inte till saken men det är därför jag inte har skrivit så många kommentarer... mitt nya ord kanske inte gustav har hört, det låter så här: pepp pepp pepp, fast bara ett "pepp". men dom står för pepp pepp pepp, you do it gustav, anna daniel klara också :P....
i have a secret, den ska du, gustav, få snart :D hehe jag tror du kommer gilla den.. vet du gustav, promoe har släppt ett nytt album, just det du gillar inte han.. doh!
han är grymt bra tycker jag!
har ni spotify? det är mycket bra../arvid