måndag 18 maj 2009

Hemma hela dagen.

Idag är det ingenting som ska droppas, ingen antibiotika och inga extra salter. Det enda som gör att vi inte är hemma just nu är att läkarna vill träffa osss på ronden. Sen får vi åka och vara hemma länge, länge.

Igår planterade vi frön, satte om lite blommor, grillade och drack kaffe ute i solen. Gustav spelade tv-spel såklart. Jag och mormor var på dansuppvisning och tittade på världens bästa Klara! Nästan som en helt vanlig dag. Nästan.Förutom att jag mest av allt önskar att Gustav vore frisk så önskar jag att bäbisen vore ute redan så att jag skulle orka pyssla i trädgården. Ogräset liksom skriker på mig. Känner mig väldigt peppad på att fixa allt som ska fixas men kanske beror det mest på att jag inte kan... Det är så mycket tungt som behövs göras- bära stenar och grävas gropar. Får helt enkelt bara slappa i solen idag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag vill gärna rensa ditt ogräs! Kanske nån dag under långhelgen om ni får permis då?? Jag kan i och för sig rensa utan att du är med men då kanske jag sliter upp nåt värdefullt som du planterat ut biolog som jag är :)
Tilde tyckte också att Klara hör till absoluta toppskiktet i världen på dans! Och Gustav, hur ids du spela så mycket tv-spel?! Du kommer att få fyrkantiga ögon!
Fast det är ju rätt unikt- som du;)
L