torsdag 27 januari 2011

Inspirerad!

Äntligen blev det av- mitt studiebesök hos Maria. Genom våra bloggar har vi lärt känns varandra litegrann men nu var det första gången vi träffades. Det var fint att få träffa någon som varit en stor inspirationskälla till min kreativitet. Man kan inte bli annat än inspirerad när man läser hennes blogg Jag blommar och förstås ännu mer när man får besöka henne i sprudlande energi och en kreativitet.

Jag köpte en ängel- en "Alla hjärtans dag- lampett" till Gustav. Den kommer att lysa fint på Gustavplatsen under trappen hela våren. Liknande kommer att finnas till försäljning på Marias webshop Jag Blommar. Och även på butiken Rabarber i Piteå. Om du bor i närheten, tycker jag verkligen du ska göra ett besök- det är en väldigt fin affär med olika typer av konsthantverk.

Nu vill jag till min egen ateljé och börja skapa igen. Men först måste jag ägna dagen åt trista saker som att betala räkningar, kontakta A-kassa, ringa hittegods eftersom jag glömde mina väntar på bussen, ringa ABF om studiecirkeln jag har och en massa annat jobbigt (som egentligen bara är jobbigt innan man gjort det...) Och så ska jag ta hand om Johan som är sjuk.

En rolig sak är att jag har fått jobb! Maj- augusti blir det och även lite i april. Vad det är talar jag inte om än eftersom allt inte är färdigt. Men kul ska det bli! I September hoppas jag att vi kommit igång med det stora roliga projektet jag planerar med en vän. Bara vi hittar rätt lokal...


5 kommentarer:

Maria sa...

Jag kom ju på att jag glömde fotografera ängeln. Jag brukar föreviga allt jag gör...men jag få kanske spara dina bilder här?
Tack för titten, hoppas att vi ses snart igen!

Singelmamman sa...

Jättefin ängel!

Bloggpost sa...

Jösses, vilken hemlig människa då..!

Realisten sa...

Grattis till jobbet!

Alex sa...

Å vad fin!

Och grattis till jobbet. Väntar med spänning på fortsättningen!

(Saknade dig på föräldramötet dock)