måndag 5 oktober 2009

Blandade bilder.


Lilla Bubblan morgonmyser på Donken.Johan kamouflerar kubbarna. Raffinerat fusk.Pacmanbroderi på B76.Syjunta hos Älgarna.Så här fint hade Lisa, Linda och Björn, Annika, Pernilla, Maja och Klara gjort för oss när vi kom hem sist. Nystädat hem och en fylld kyl. Och nybakt bröd och kantareller från Kajsa.

7 kommentarer:

Cariann sa...

Gustavs broderi är FETT NICE!!! /Mamma Sköldpadda aka Annas syjuntaelev ;-)

Annelie sa...

Först och främst, TACK för tankar.
För det andra, Ser A-K på syjuntebilden. Vi har jobbat tillsammans innan allt det här satte igång. Jag måste jag bara passa på att få be dig att hälsa till och krama Anna-karin från mig.
Tänker på dem ofta och undrar hur det går för dom.

Lycka till till er alla.
Kram

Zachrissons sa...

Fin fint broderi av Gusten.

Kotte sa...

Kotte är också smart. Kotte utmanar alla gosedjur att sätta in pengar på Dodaj fixar.

M.V.H

Samuel Falck!!

A&T sa...

Fina bilder ;) Tänkte jag skulle lämna en länk nu när Gustav verkar piggare. Saker man kan göra runt om i Stockholm, tyvärr mest för mindre barn, men kanske det går att vaska fram något? (Huddinge sjukhus är ju kanske inte jättemuntert för en tolvåring).
http://www.barnistan.se/
När vi var nya efter transplantationerna, ringde vi till olika ställen och fick komma innan de öppnade för att undvika de värsta infektionerna. De flesta ställen ställde faktiskt upp på detta :D

Kram Anna

Anonym sa...

Utmaningen är tagen, Samuel ! Noahs favorit gosedjur "Lilla Lejonet" har bidragit till Dodaj-insamlingen och lillebror Linus´ blåprickiga kanin vill nu göra likadan !
Kramhälsningar till Anna och Gustav med familj. Heja !

Kirsten sa...

..var det som hälsade det ovan !