onsdag 14 oktober 2009

Hemma.

Igår kom vi hem. Det känns så mycket skönare än sist då jag vet att vi får vara hemma länge den här gången. Och för att Gustav ska få åka hem på sin första permis! På fredag kommer han. Mormor och morfar stannade kvar med honom i Huddinge nu eftersom vi var tvungna att åka hem igår för att Johan skulle jobba idag. I morgon ska det tas prover för att allt ska vara ok inför hemfärden. Det är lite nervöst att få hem honom eftersom det är så långt till Huddinge men samtidigt har vi ju nära till NUS. Mycket kan hända och vi får verkligen hoppas att han klarar sig från baciller. Fina doktor M sa att han inte fick träffa någon kompis men Gustav förhandlade sig till att åtminstone få träffa EN. Förhoppningsvis blir Arvid helt frisk, han har ju två veckor på sig... Det bästa är att Gustav får vara hemma på sin födelsedag!

Jag är trött och känner hur det jobbiga som varit håller på att komma ikapp på något sätt. Försöker fundera ut ett bra sätt att bearbeta det på.

3 kommentarer:

Kirsten sa...

Hej och välkommen hem Anna !

Kanske dags för din kropp att få välbehövd omsorg ? Kanske massage på IKSU spa eller fråga Ulla på skolan ? Jag lovar att mycket sätter sig i kroppen och att du lättare kommer att kunna ta fatt med nya krafter, när kroppen har fått chans att pusta ut !

ÖNSKER ER TVÅ UNDERBARA VECKOR HEMMA !

Anonym sa...

VAd underbart att få komma hem. Det är den bästa medicinen för alla! Hoppas verkligen att alla värden är rätt och att det blir hemgång även för Gustav. De är smarta de små och duktiga på att förhandla. Jag tror att man mår än bättre om man får träffa en kompis också! Kram Maria

Zachrissons sa...

Anna! sätter stora förhoppningar till LUGNA, STILLSAMM promenader tillsammans.