lördag 3 oktober 2009

Friskhetstecken.

Gustav hade tråkigt idag.
Det har han inte haft sen den 24 februari.
Eller han har i alla fall inte sagt att han har tråkigt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Anna !

Ja det låter ju riktigt friskt och härligt normalt, att ha tråkigt !
Vad roligt också att ni har så fina grannar och hittar på mys tillsammans ! Jag och Thomas såg faktisk precis "Ice age" tillsammans på sjukhuset i våras, då Linus låg nersövd. Vi behövde en paus och orkade inte med någon djupsindig eller voldsam film. Ändå grät vi vist båda lite i slutet, då de skulle lämna tillbaka barnet till människorna i "porten" i slutet av filmen (du får fråga John om du inte har sett den själv).. Hm. Påminde nog om det vi själva stod inför.

Va´,stickar killarna inte ? Jag kan berätta att Thomas själv har stickat den vita mössa (brukar kalla den "äggskalet"), som han alltid har på vintertid OCH ett par svarta strumpor med mönster ! Det kan du berätta de andra papporna !
Hoppas ni får lugna goda dagar här närmast. Att Gustavs blodtryck går till normalt igen. Att ni får njuta av vackra dagar ute ! Här har frostnättarna börjat och vi har faktisk också haft lite snö ! Idag var det skördefest på skolan, där man bla. kunde sjunga med Ange eller få en ansigtsmålning. Strålande sol !

Tyckte du skulle ha att par radar..

Kram Kirsten.