tisdag 27 april 2010

Det växer!

Idag har det både hunnit med att regna och snöa lite. Och så blåser det förskräckligt. Då är det tur att man inte behöver gå ut om man inte vill. Och så är det tur att mina planteringar växer! Såna här dagar önskar jag att jag bodde i Skåne...

Oj, vad dom längtar till sommaren!

 
 
Det är också tur att försäkringskassan behagat ringa till mitt jobb. Inte till mig, än, utan till jobbet. Oj, vad dom strular, båda parter ska tilläggas. Undrar just hur länge det ska dröja innan jag får pengar. Det var inte så smart av mig att först vara sjukskriven för graviditetsbesvär och sen få ett sjukt barn och ha vårdbidrag och sen få en bäbis och sen måsta vårda mitt sjuka barn under hösten och inte vara tjänstledig utan ta ut vård av allvarligt sjukt barn och sen dessutom få ett ännu sjukare barn och aldrig hunnit jobba emellan allt det där. Tjänstledig borde jag ha varit, inte hålla på att ha kvar min tjänst och inte jobba... Att jag skulle krångla till det så.

6 kommentarer:

Singelmamman sa...

Det gamla slitna uttrycket att man ska sjutton vara frisk för att orka vara sjuk stämmer beklagansvärt väl in här. Hur sjutton resonerar företag och försäkringskassan när de är så stelbenta. Och får man alltså vara tjänstledig och få pengar från försäkringskassan?

Lisa sa...

Du äger!

A&T sa...

Det låter rörigt.

Tror, gissar fast jag inte har en aning egentligen att det kan bli rörigare för att myndighetspersoner, kan vara rädda att ringa dig? Rädda för att göra illa, fast resultatet om man inte vågar fråga blir ju bara dumt?

Hoppas att det löser sig hur som helst.
Ps är imponerad av odlingarna, brukar tänka i december att jag ska sätta igång med frön i februari och inse att det får bli nästa års projekt någongång i maj. ds

Kram Anna

Anonym sa...

När jag blir stor ska jag köpa ett sommarhus i skåne och då får du komma och bo när du vill. Ni, menar jag förstås! Hela bästa familjen. Längtar efter er.

Puss Åsa W

Monica R sa...

jadu.. FK _är_ ett kapitel för sej..

jag hoppas det löser sej på ett smidigt och bra sätt..

vilka flina plantor du har.. allt mitt ligger i sina påsar på köksbänken.. kanske imorgon??..

kram Monica R

Zachrissons sa...

Håller med Lisa och sedan så tycker jag det är jättebra att du INTE bor i skåne.
Kram