tisdag 13 april 2010

Smultronstället.

Jag har sedan i somras haft väldigt ont i mina fötter. Hälsporre, inflamation i ett muskelfäste i foten är vad jag har. Ont, ont gör det. Jag har för tredje veckan i rad varit till en sjukgymnast och fått mina fötter tejpade och om ett par veckor ska jag göra formgjutna inlägg. Det är väldigt skönt med tejpade fötter och så här ser det ut:


Efter besöket hos sjukgymnasten lämnade vi av en massa återvinning och sedan åkte vi för att hälsa på Silke och Frank på deras fantastiskt fina handelsträdgård Smultronstället. Dit ska ni åka om ni är i krokarna. Två vackra Kungsängsliljor köpte jag. Fast nu kom jag på att jag glömt dom utomhus. Jag som skulle ta in dom i förrådet över natten och Johan jobbar och jag är för mörkrädd för att gå ut. Hoppas dom klarar sig...

När vi kom hem sov jag i två timmar, helt slut efter dagens äventyr. Mer än så orkar jag inte. Sjukgymnast, återvinning och lite mysig blomstershopping. Tur att Johan orkar resten.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Så fina bilder Anna.
TÄnker på jätte mkt.
//Linnea Lindgren

Anonym sa...

Man behöver inte orka allt! själv är jag rätt mör efter 4 tim med ett gäng 11 åringar!!
Du ger mig sååå mkt Anna! tro hopp och kärlek!! ps) flyttar in till umeå till sommaren....hoppas på en fika? kramar kramar och kramar ! AI

Annelie sa...

Smultronstället är ett mysigt ställe.
Syster brukar ta med mig dit ibland och då gäller det att hålla hårt i plånboken =)
Hoppas att du snart får bot på dina fötter, de ska ju trots allt bära dig ett bra tag till...
Kram på dig

gotteochvi♥ GRAVID IGEN! sa...

aj aj, dina häklar såg inte alls sköna ut =)

FutureHope sa...

Ta hand om dig, kram.

Anonym sa...

För någon vecka sedan när vi var i stan för att uträtta några ärenden bröt solen fram precis när vi gick över rådhustorget. Solen var varm underbar, glittrande och gjorde mig så glad. Då kom Gustav i mina tankar och plötsligt sa jag till min dottter - om Gustav fanns hos oss nu var skulle han då hålla hus en sådan här underbar dag? Hon svarade med ett pilimariskt leende - Men mamma du menar väl var han är? Vi skrattade, det kändes så fint. Ja, ibland är han i allra högsta grad närvarande ...i våra tankar, i solen, i värmen, glttrande och glädjande. Tack!

Cattis sa...

Hej! Läste om din hälsporre. Sitter själv med en elak sådan som värkt konstant i snart 3 år. För att kunna gå förra sommaren tog jag en kortison injektion i hälen och var faktiskt fri helt från värk i 2 månader men de kom tillbaka.
Har nu gjutit inlägg och det är GULD!!! Den Känns knappt längre och jag går hur mycket jag vill nästan nu.

så det finns hopp med inläggen!!!!
ville bara säga det.

Singelmamman sa...

Hoppas du haft en bättre period. Hade hälsporre när jag var mycket ung, men hur den försvann har jag ingen aning om. Operation fick jag inte, något slags inlägg tror jag.

Fina bilder. Ha en fin helg.

Sandra sa...

Jättehärliga bilder Anna! Förutom hälsporren då förstås...

Längtar ännu mer till sommaren och att rabatterna tinar fram nu när du nämnde Smultronstället! Även om jag har tillgång till mer växter än vad jag någonsin skulle kunna tänkas behöva till vår minimala trädgård, så är det mycket trevligt att åka dit ut!

Läste om dina problem med FK... Det är ju fruktansvärt hur en myndighet som ska hjälpa människor i olika svåra situationer, kan sakna ett mänskligt förhållningssätt... Jag önskar att du slipper ödsla din viktiga energi på dem!

Hoppas att ljuset ger dig lite energi! Hugo och Klara verkar i högsta grad vara små glädjespridare. Ni har så fina barn Anna, alla tre!

All glädje och energi till er!

Anonym sa...

Typiskt dina fötter att vara så snygga trots bandage. Kram/Malin H

Anonym sa...

läser din blogg mellan varven men har aldrig kommenterat, har aldrig vetat VAD jag skulle kunna skriva som skulle kunna göra att du mår bättre... MEN nu finns det faktist något jag kan säga! MBT-skor! För hälsporren alltså... Dyra ÄR de men kostar inte mer än några besök hos sjukgymnasten med tejpning etc och när man väl börjat gå i dem köper man inga andra skor så det blir billigt i längden! ;) http://se.mbt.com/ Lycka till!