fredag 30 april 2010

Valborg.

2009 inleddes med magsjuka på Nyårsafton och sedan firades alla årets högtider och födelsedagar i sjukdomens tecken, hemma eller på sjukhus.

Vi konstaterade gång på gång att nästa år ska vi minsann fira alla högtider dubbelt upp. Riktigt så känns det inte nu... Johans födelsedag i början på februari glömdes nästan bort, Påsken passerade obemärkt förbi och nu är det redan Valborg.

Klara är fortfarande sjuk och jag matt och orkeslös. Fast partaj ska vi ha så gott det går. Grilla i nyfallen snö och hata att man bor i Norrland. Och så ska jag köpa bubbel och låtsas att vi har något att fira. Fast det har vi ju egentligen. Vi ska fira att vi har världens bästa vänner och föräldrar. Vi ska fira att vi har kärleken och dom bästa barnen. Vi ska fira att vi tagit oss så här långt i sjukdom och sorg utan att helt klappa ihop. Dessutom tror jag att Gustav är glad att slippa kvällen. Oftast såg han ut så här när vi skulle umgås och fara på äventyr...Hellre ville han vara hemma och spela dataspel, Playstation eller bygga pärlplattor och lego. 

 Tjuren Ferdinand som hellre sitter under korkeken...

9 kommentarer:

annelie sa...

Anna, guud så fin han var!!
Snyft
Två vackra änglar pysslar alldeles säkert ikväll.
Kram på dig.

Singelmamman sa...

Bubbel behöver ju inte bara vara för att fira, det kan ju också vara för att man behöver det. Och för att det är gott, och för att det gör gott.
Hur ni än gör önskar jag er en jättefin Valborg och helg!

Camilla sa...

Fina, fina Gustav...

Cariann sa...

Gud så himla söt Gustav är/var (hatar detta tempus, vill inte skriva var för han ÄR söt fast han liksom inte är här....). Jag har ju bara sett honom som sjuk, kortisonsvullen, blek och märkt av sjukdom. Att se honom som frisk är som att se en helt annan person. Jag vet ju själv hur det är.....min Albin är en mager, lite tunnhårig blondin, nu är han en svullen mörkhårig bulle med hår överallt. Även om han mer och mer blir sig lik så visst är han märkt av sjukdomen.....

Oavsett vad så känner vi igen det där med högtider!

Massor av kramar!

Anonym sa...

Hej Anna, skål på er från /Kerstin å Simon

ps Simon fick tillåtelse av Britt att åka till Skellefteå,jippi.

Lisa sa...

Puss!

Alexandra Reichler sa...

Vilken underbar bild! Djurparken?

Sara sa...

Vill bara säga att du har otroligt fina barn, alla tre. Kram

Lotta sa...

Stämmer helt överens med vad David hade tyckt om valborg. Kanske grabbarna nu sitter vid Fuji och bygger lego och tittar på oss som måste utstå en valborgshelg. Kram