söndag 15 november 2009

Resfeber.

Alla sover fortfarande efter en sen natt. Arvid har sovit över, äntligen. Det är inte lätt att få till när alla ska vara friska. En helt vanlig kväll hade vi förutom att Gustav visade upp sina petekier (blödningar under huden som följd av låga trombocyter) för Arvid. Killarna såg två filmer och jag och Klara såg Dirty dancing. Gustav tycker att det är skönt med Arvid eftersom han pratar så mycket, det krävs inte att Gustav håller igång samtalet. Just det, inte riktigt en helt vanlig kväll. Två gånger var Gusten tvungen att ta paus för att vila. Han är så trött av morfinet.

Jag ska snart börja packa. Ikväll tar vi tåget, sovvagn med egen dusch och toalett. Fyra nätter kommer vi att vara borta, två på hotell och två på tåg. Det känns lite jobbigt att vara borta så länge från Hugo samtidigt som det ska bli rätt skönt att få sova ordentligt på natten och ha händerna fria så att jag kan sticka och virka. Han kommer att sova de första två nätterna hos mormor och morfar när Johan jobbar och sen hemma. Det är tur att jag inte längre ammar.

Hela kvällen och natten snöade det och det var så vackert och mysigt. Nu är det plusgrader och regn.

4 kommentarer:

Camilla sa...

Hoppas att allt går bra med resa, läkarbesök och att ni får sova gott på hotellet. Kramar från ett regnigt Stockholm.

A&T sa...

Skönt att få den där första stora kontrollen överstökad i alla fall! Väntan på dessa tester ligger ju ändå där som ett spöke och påverkar allt man tänker och gör.
Passa på att pressa litet om kortisonet, kanske kan man ha någon form av långsam uttrappningsplan? Kortisonet kan ju också påverka trombocyterna negativt har jag läst någonstans.

Tänker på er och ska hålla tummarna hårt nu i veckan!

Kram Anna

Anna sa...

Har bara glömt att skriva. Man har en uttrappningsplan. 5 mg per vecka minskar man. När vi åkte från Stockholm åt han 40+ 40 mg och nu är vi nere på 20+20. Sakta men säkert sätts det ut. Men visst ska jag fråga om det kan göras lite, lite snabbare. Tack för omtanken och kram.

Anonym sa...

Tack för idag Anna. Gillar verkligen kaffet på barn3, det passar mina smaklökar perfekt, med andra ord är jag kanske inte en kaffefinsmakare. Hoppas ni får det bra på hotellet!
Linda