onsdag 16 december 2009

Fråga doktorn...

"Jag vill att du frågar om de förhöjda blodfetterna, om varför dom inte sjunker fastän Rapamunet satts ut. Vad kan det bero på och vad gör man åt det om de fortsätter vara höga?
Fråga även om hur dom tänker kring utsättningen av Kortisonet, den här veckan minskades det på måndagen, inte onsdagen som de brukar. Kan det ev fortsätta i den takten för att skynda på. Jag funderar även på hur länge han kommer att behöva äta Valtrex. Fråga vad dom tänker kring stafylokokkerna i gamla cvk- såret och ifall det kan vara nån anledning till oro.
Jag känner mig lite oroad över Gustavs kost och icke-motion och undrar när det är läge att börja röra på sig och hur mycket han får belasta kroppen. Vad kan vi begära av honom? Som det är nu rör han ju inte på sig överhuvud taget och har extremt dålig kondition.
Det har ju gått fyra månader nu så fråga vad dom tycker om hur vi kan göra i fortsättningen med vänner och folksamlingar, hur försiktiga ska vi vara. Hur råder om oss att vi ska göra med skolan efter jul?"


Mail skickat till Daniel inför resan imorgon. Frågorna är många när Gusten och pappa D ska till Huddinge. Jobbig före detta fru? Kontrollbehov? Velat åka själv? Nyfiken? Bara helt enkelt orolig? 
Vet inte.
Men vissa saker är viktiga.
Hoppas, hoppas dom får träffa någon av dom fina doktorerna.

Vi åker till stugan med Hugo och Klara. Gustav kommer dit på fredag. Två mysiga dygn med mysiga familjen för att förbereda julen som ska firas där. 

Eller mysigt är inte helt självklart. Hugo är en riktig nattplåga. Hoppas lantluften gör en förändring.


Världens bästa storasyster.

4 kommentarer:

A&T sa...

Arrghh, Jättejobbigt det där att inte själv få fråga och inte själv få tolka svaren.
"Om Max gick själv kom han alltid hem och hade pratat om det han tyckte var viktigt. Hade han ställt mina frågor så fick jag bara hans tolkning av svaren".

Egentligen när ni bor så långt bort borde det med dagens teknik finnas möjlighet för dig att vara med på en "videolänk" eller nåt.

Håller tummarna för att du får svar och bra svar på dina frågor
Kram Anna

Zachrissons sa...

Det är bra att fråga för då får man ju svar istället för att undra och oroa sig! Saknar dig när du är i stugan och hoppas vi kan sticka lite någon dag till veckan. Hoppas ni har det härligt, läste på fb att det är riktigt kallt i stugan.
Kram Linda

Anonym sa...

Min blogg kör på igen nu! :)
Kram, hälsa hem.
natalie
och du, Dmitrij kom inte ihåg dig ;)

Arvid sa...

längesen jag la ut en kommentar.. men god jul och gott nytt år :)