fredag 11 december 2009

Nästan som helt vanliga dagar.

I morse var jag och Bubblan på skolan och tittade när klass tre lussade. Mysigt, mysigt. Sedan har jag bundit kransar av röda kornellgrenar, lummer och silvertråd. Johan kom hem i morse efter ett rätt tugnt 24-timmars pass och har sovit mest hela dagen.

Jag och Gustav var på lekterapins pysseldag igår. Det var mysigt och vi var produktiva som tusan. Det var inga föräldrar där som jag kände och kunde prata bort tiden med och inte heller behövde jag för en gångs skull agera lärare så jag fick väldigt mycket pyssel gjort, flera finfina julklappar. På söndag ska vi pyssla mer hemma med Klara då hon på grund av sjukhusets besöksförbud inte fick följa med.

Vi har äntligen fixat fint i Klaras rum! Sedan i slutet av oktober då barnen bytte rum har hennes rum varit ett slagfält och ingen har orkat göra nåt åt det. Men nu är det fint och mysigt med vackra gardiner och myslampor, ljus och ett fint tyg jag köpte i Sydafrika på väggen. Lite orientalisk stil med massor av mysiga kuddar på sängen blev det.

I kväll ska jag, Johan och Hugo på julfest med fina vänner.

Så kan livet med cancer också se ut.

1 kommentar:

Zachrissons sa...

Kan en liten bild på rummet kanske läggas ut.
Nyfiken Linda