torsdag 16 september 2010

Skrivarkurs i Skellefteå.

Här bor jag från onsdag till söndag. På ett hotellrum på Medlefors folkhögskola vilar jag upp mig efter dagar av lärakännaövningar, promenader, skrivövningar och uppläsningar. Det är. roligt men lite jobbigt att hålla koncentrationen uppe och därför stickar jag hela dagarna när jag lyssnar och då funkar det bättre (dessutom skulle jag bli så rastlös om jag inte fick handarbeta).

Nästan alla väntar är sålda så jag längtar efter att komma hem och sy!! Det är så roligt med bekräftelsen det ger att någon vill köpa det jag skapat. jag tog med några vantar som jag broderar pärlor på men dom får ni se på måndag. Eller tisdag.

Än har jag inte börjat längta efter Hugo (han är inne i en rätt gnällig och jobbig period nu) men däremot längtar jag mycket efter Klara och Johan.

Och inte hinner jag blogga knappt eller läsa bloggar för den delen, det är alldeles för mycket som händer här! Ville bara berätta lite vad jag pysslar med denna vecka.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Längar du inte efter Hugo?????

Singelmamman sa...

Oj så jag minns de gånger, få, under mina barns småbarnstid och jag fick åka på konferens! Hade någon frågat mig då och där hade jag ihärdigt förnekat att jag hade barn. Såååå ljuvligt tyckte jag det var att få sova själv, i egen säng, i tystnad. Och dina pärlbeströdda vantar väntar jag på. Kram

Nattens bibliotek sa...

Vad härligt det låter! Kram!

gotteochvi♥ sa...

mysigt!

anna-en ängel i himlen, en på jorden sa...

Skönt med lite jordlig själaro/sinnesfrid.
Du är också en sån där kreativ människa som verkligen försöker leva trots allt hemskt elände som drabbats oss änglaföräldrar. Jag borde se dig som en förebild men är ännu för svag för att finna styrka efter knappt 4 månader.

Sofia (MoyaDesign) sa...

Ser verkligen fram emot att se nya vantar, jag hoppas att jag hinner köpa några denna gången inna de säljs slut ;) hehe. har lagt ut din sida med Mailom på min facebookstatus och kommer göra det snart igen :) du är verkligen SÅ duktig! hopas du får en trevlig helg, kramar Sofia

A&T sa...

Tror man behöver få ägna sig bara åt sig själv ibland (ofta).

Spännande med en skrivarkurs!
Du som redan skriver så bra! Blir det en bok framöver kanske?

Förstår att du säljer vantar på löpande band! Kan säga att de inte bara är snygga, utan sköna och värmande ;)

Kramar Anna

Maria sa...

SÅ kul med skrivarkurs!
Jag har läst 40 p Skapande svenska. SKulle gärna läsa (skriva) mera.