onsdag 1 september 2010

Presenter!

Igår fick jag paket! Igen. Det är himla roligt att ha snälla bloggvänner. Inte så roligt egentligen att jag lärt känna dom eftersom cancer förde oss samman men nu är det ju som det är i våra liv och då är det ju fint att ha varandra.

Dom här fina fick jag av snälla Camilla som bloggar om Anton som har samma sjukdom som Gustav hade. Fast för honom har det tack och lov fungerat bra med behandlingarna.

Titta vad fint det blev när jag tog dom till stugan idag:Jag kommer nog att ta in den i hallen så att den inte blir för pinad av väder och vind.

Och för ett par veckor sen fick jag en överraskning av snälla Sara som är jättesjuk men som ändå tänker på att skicka paket till mig. Vi har ännu inte hunnit gå på bio men kommer att göra det snart, mycket snart... 
Såna här överraskningar gör att jag blir mer peppad än på länge att skicka gosedjur till sjuka barn. Jag har haft en liten paus i sommar men ska försöka återuppta uppdraget nu.

Annars fortsätter livet som vanligt. Vi jagar Hugo som springer mest hela tiden och vi har möblerat om i varenda rum i hela huset. Vi har köpt en ny soffa, något som var väldigt sorgligt att göra eftersom vi borde ha gjort det medan Gustav fortfarande levde. Han skulle ha blivit gladast av alla. Vi har besök av Johans bror och sambo. Jag försöker sy och sticka så mycket jag hinner och jag har varit på föräldramöte i Klaras klass. Vi försöker hinna tvätta och städa och få Hugo i säng i tid. Allt ska göras fastän man saknar sitt stora vackra barn. Det är skönt att jag har saker som jag verkligen vill och tycker om att göra och vänner som jag träffar så att livet blir lite lättare. För jag har verkligen viljan och peppen- just nu räcker bara inte tiden till att hinna allt. Och det är ju roligt att det inte är tvärtom.

Det går ju inte fortare när en ettåring hjälper till att hänga tvätt. 
Men det är ganska mysigt.

I väntans tider... 

 Mys i nya stora soffan. 
Nu ryms vi alla fyra utan problem.

 Köksbordet i vardagsrummet. 
Utan högar och bara lite pyssel för en gångs skull...

Lekrum och caféhäng i köket.

9 kommentarer:

Singelmamman sa...

Vad fint ni har det. Och stort och ljust. Ljus är viktigt tycker jag.

Maria sa...

Fint med presenter!

Och härlig soffhörna...

Alexandra Reichler sa...

JA superfin soffa! Vad är det för någon? Vi letar också...

Camilla sa...

Vad roligt att presenterna passade så bra i stugan! Och vad smart ommöblering ni gjort hemma. Det gäller att tänka till när man har en liten kille med spring i benen...

Stina sa...

Åh, va snygg soffan va! Får komma och hänga i den snart!
puss

Zachrissons sa...

TACK för bilderna. Jag frossar och blir sugen på att flytta runt här hemma, men inser att det inte går för alla djävla fönster.
Kram Linda

Annelie sa...

Vad mysigt ni har gjort !
Hänget i köket blev ju hur bra som helst. Ser framemot att få dricka en kopp där snart.
Och vilka finfina paket som ramlat ner i din låda. Det är du värd.
kramen

Uwis sa...

Ser att ni har likadan soffa som oss :)Vi har också görna kuddar i vår. Jag har dessutom funderat på att köpa en sånt rumsbord som ni har. Nu ser jag att det passar bra ihop. Kul att det blir så fint!

/Uwis

Maria sa...

vad fint ni har det!! :) Härligt med presenter!
Lilla söta Hugo :))) det syns att ni har full tjofräs med en liten det är lätt att glömma!
Vad roligt jag har oxå tittat på det bordet det är ju skitsnyggt, nu ska jag också köpa det :)

Pussar från Hägerten <3