fredag 11 juni 2010

En sorglig dag..

Det är väldigt skönt att jag inte var med på skolavslutningen idag. Ända sedan farfar dog för fem år sedan oväntat just på skolavslutningen har den dagen varit förknippad med sorg. Dessutom envisas dom med att sjunga en psalm vi hade på hans begravning. Jag har gråtit varje skolavslutning de senaste fem åren. Så det var väldigt skönt att slippa vara där idag även om det är vackert. Förra året på den här dagen var jag nyförlöst och i ett lyckans rus. Vi får väl se vad jag gör nästa år.

Här i Värmland har det regnat hela dagen och Hugo har börjat ta fler än bara ett och två steg. Det blir spännande att se hur han går imorgon. Gustav gick när han var nio månader och Klara före hon var elva månader så det är klart att jag hade höga förväntningar på lillBubblan. Men nu är han äntligen på g...

Och så gratulerar jag Daniel och Love som fyller år idag. Och Alex. Grattiskram till er!

3 kommentarer:

Lisa sa...

Puss! Jag hade stängt av ljudet på telefonen helt i onödan förlåt!!!

Singelmamman sa...

Och jag missade min äldsta tonåringens avslutning´. Nu är grundskolan slut och nya äventyr börjar. Jag fick inte heller se min yngsta tonårings avslutning. Hon ville för allt i världen inte att jag skulle komma. Jag tycker att det är sorgligt med avslutningar, vad det än är för ngt.

Alexandra Reichler sa...

Å jag visste inte! Men jag saknade dig där i alla fall.

Tack för gratulationen. kram!