onsdag 30 juni 2010

Läslust.

I vanliga fall läser jag mycket. Men sedan Gustav blev sjuk har jag inte kunnat koncentrera mig. När tror ni att jag ska komma igenom bokhögen jag samlat på mig under året?

9 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Snart Anna, snart kommer lusten tillbaka, bara att du tänker på det, kan ju sporra dig lite :O)
Ser att du har en mängd spännande litteratur att ta dig igenom :O)

Anna sa...

Antagligen snart eller när du är redo. Det är härligt att få försvinna in i böckernas värld för en stund. Kikar in på din blogg ibland och slås av hur fint och bra du skriver om ditt liv. Kul att du ska gå en utbilding till hösten! Kram Anna

Nattens bibliotek sa...

För mig tog det 4 år....Allra först behövde jag ta mig igenom krisen och sluta ha så mycket tankar om allt hela tiden.

Sedan kom möjligheten att koncentrera sig sakta tillbaka. Först kunde jag läsa tidningar och bloggar och sedan lite längre artiklar och därefter böcker som jag var extremt motiverad att läsa. Och till sist allt möjligt. Just nu deckaren 3 sekunder. Den är lika bra som det är härligt att kunna läsa igen.

annelie sa...

Tänk att när lusten infinner sig igen så har du ju ett helt bibliotek i din ägo. En riktig guldgruva.
Kram på dig!

Annika G sa...

Läsa är överskattat, det finns ju alltid något att måla eller någon middag som ska lagas eller något annat viktigt. Tror att läsning är tillbaka kanske 2040, men spara böckerna så läser vi när vi åker på lyxkryssning som pensionärer!
Kram

Anonym sa...

Den understa boken känner jag igen. Den är fruktansvärd men för dig har den säkert en viss igenkänningsfaktor. Tack för de fina blommorna idag:)Kram Petra

Sarah sa...

Jag har börjat läsa igen, sedan en tid tillbaka, men känner fortfarande ett större behov än "före" av skräp (typ magasin med flashiga bilder och romaner jag aldrig tidigare skulle lagt ner tid på), och så kommer det nog alltid att vara. Hjärnan behöver lättare, mindre allvarliga grejer att vila i. Hoppas du hittar dina!

Linda sa...

Åh, Vindens skugga. Där har du en riktigt bra bok att se fram emot!

Birthe sa...

Börja läs Malin Sävstams "När livet stannar". Fruktansvärt bra och tänkvärd.

Hoppas orken och lusten kommer tillbaka snart!

Kram Birthe