tisdag 1 juni 2010

TokerDet är ett mysterium. Hur gör han med mössan?


Jag kan hålla på hur länge som helst...

19 kommentarer:

Lisa sa...

Det kan väl aldrig vara så att ni ständigt sätter på honom för små mössor? Tanke: om Hugo är toker är nog Klara glader men vilka är du och Johan? Sjunger och Gräver kanske ;) Gonattkram!

Alexandra Reichler sa...

Hahaha!

Anonym sa...

Tokigt! Roligt! Underbara bilder! :) Och Gustav måste vara "Snäller"!
Varma kramar
Margita

Anonym sa...

Hugo är verkligen Toker...

Anna sa...

Jag är Prosit åtminstone när jag jobbar då jag i snitt(!) nyser minst sex gånger per dag och förut var jag Trötter. Och förut var Gustav definitivt Butter, det vet ni som känt honom länge. Men både Johan och Gustav är definitivt snäller. Och visst är Klara Glader! Och även Kloker. Och Blyger även om det är svårt att tro ibland. Hela dvärgfamiljen i en.

Hanna sa...

Hahahahaha, vad festligt! Min son har oxå en förmåga att få mössan bakom öronen och det ser ut som de har världens fladderöron :)

Anonym sa...

Men så söt han är!! Underbart!

Singelmamman sa...

Hahaha! Så otroligt roligt. Underbart. Den här dagen är räddad.

E sa...

Oavsett vem han är så är han otroligt söt med mössan på sned!
:0)

Kirsten sa...

:D Jätteroliga uttryck den lilla purken har ! Särskilt gillar jag bilden där han har en röd mössa på med blomma.. Och den i profil med grön-grön mössa! Och visst liknar han sin storebror ganska mycket !? Tex på bilden där han har en grön och vit randig mössa på. På ögonen?

Gissa vilken nalle Noah ville ha med på dagis till hvilan.. "Den vita Mamma ! För den är den lenaste, lenaste, lenaste nallen som bara finns!" Behöver jag säga, att han är väldigt glad i den? :)

Jag har sett en jättetrevlig nalle som är och hälsa på hos Linus.. Är den kanske också från er och Gustav ? Den ser ut som om den redan har upplevt mycket och kan berätta många sagor ;) Vem har mon kramat den innan den kom dit ?

Bamsekram! (En sån kan vi alla behöva ibland :)

Cathrin sa...

Haha, helt klart är att han INTE vill ha mössan på öronen! :) Roligt ser det ut iaf när man är uppmärksam på just den där detaljen! :P

Lisa sa...

SÖTIS!!! Så gullig han är med mössan på svaj.

Varma kramar från Lisa

Anonym sa...

Han är nyfiken och rädd att missa något men ack så söt/Kerstin

Sofia, mamma till Eddie sa...

SÖT sötare SÖTAST!!

Anonym sa...

Som jag skrattat åt dina underbara bilder. Han vill väl höra ordentligt och inte missa något:) Söt som en sockerbit./Karin

Anna sa...

Kirsten:
Vad fint att Noah tycker om den mjuka nallen. Helt underbar tyckte jag den var. Och det var vi som satte Björne hos Linus, han är så söt och snäll tycker jag. Och du har så rätt, det finns mycket av Gustav i Hugoan är inte bara lik sin pappa tack och lov...
Kram.

Sandra sa...

Hahaha, fantastiska bilder!
Så söt!

Anonym sa...

Hittade hit via Sir Edison, och bildserien om mössan fick mig att le mycket stort.

Vänliga hälsningar
Majsan

Anonym sa...

men det är ju så mycket skönare att ha mössan på sig som Hugo har den. om jag inte vore så fåfäng så skulle jag också se ut som Hugo.
Du är en verklig förebild Hugo!

Kajsa