lördag 20 mars 2010

Ännu fler grodor...Det är så roligt att ni sitter och virkar tycker jag!

6 kommentarer:

Sanna sa...

Hej Anna!

Kan man förklara på något vis hur man virkar grodor för någon som inte alls kommer ihåg från syslöjden hur man gör när man virkar?

Jag skulle så gärna vilja lära mig att virka grodor så jag har på lager när jag ska läsa barnkursen om drygt ett år tror jag att det är...

Jag tänker att man blir en populär barnläkarkandidat om man har grodor att fiska upp ur rockfickorna till dem som behöver! Och så är de ju så himla söta, grodorna.

Men frågan är alltså bara hur man gör? Du får gärna maila mig om du har tid och lust! sanna.stalbrandt(at)telia.com

Anonym sa...

Har följt er kamp som har berört mig väldigt mycket.
För några veckor sedan lämnade jag manus till min nya bok "Galen i garn" som handlar om virkning och stickning och kommer att ges ut i september.
Vill att du ska veta att när jag virkat nallar mm i boken så har mina tankar ofta varit hos er.
Ska skicka ett ex till dig när boken kommer.

Styrkekramar till er!
Susanna

Jasmine sa...

Hej!
Jag har läst igenom din blogg. Inte alla inlägg, men ett par stycken. Jag kom in hit via flera länkar, med start hos JuliaPysslar.
Dina inlägg berör. Jag beklagar verkligen sorgen.
Jag hoppas att din sorg blir lättare att hanetar med tiden. Det är aldrig lätt att mista någon man älskar.
Jag önskar dig och dn familj all lycka och hoppas att ni är starka tillsammans.
Vila i frid Gustav.

Kramar
Jasmine

Singelmamman sa...

Ja om du lägger upp "virka från grunden" kanske jag tar tag i tanken att starta jag med.
Hälsning
En virknovis

Kirsten sa...

Kära Anna ! Så att du har ändrat i din profil..
Blev mycket rörd, då Thomas berättade för Noah, att han också skulle få en nalle från er ! Först undrade jag varför: "Han är ju inte sjuk och inte heller är han lillebror till nåt syskon som" .. men då slog det mig.
Sorgen slår verkligen imot som en våg, när insikten kommer så här oväntat och rakt på. Att hans lillebror har dött. Mitt yngsta barn. Just det.. Så är det.

Imorgon är det Linus´ 3-års födelsesdag. Vi vill gärna fira honom. Undrar om någon kommer skicka kort eller på annat sätt visa, att de vet ? Det skulle jag uppskatta. Men många kanske inte riktigt vet, hur de ska göra "rätt" och då gör inget.. Noah tyckte vi ska ta hans stol fram och ställa "de leksakerne han tyckte mest om att leka med" på bordet. Han är verkligen så fin en storebror !

(D.30.mars är det ett år sedan Linus dog.)

designebygordana.blogg.se sa...

Hej!
Jag är ny i "blogg världen" och försöker lära mig hur man bloggar.Inte lätt, måste jag säga. Jag älskar handarbete och amigurumi.Nämligen hittade jag din gruda på nätet och virkade den och hela situationen kring grudan berörde mig så mycket att jag var tvungen att översätta mönstret till grudan till bosniska.