torsdag 11 mars 2010

Grodan G

Ni tror att jag är fantastisk och så men kolla här!

Jannas blogg

Jeanettes blogg

Janna hade en workshop i januari som vi var med på där Gustav började virka på Munken han gav till mormor. Där lärde han sig att virka grodorna.

Jeanette hade en tävling där man kunde vinna en bok och den var Gustav med i. Vi hade ofta tittat i hennes blogg och blivit inspirerade. Bland annat hittade jag mönstret där till mumintrollet som jag fortfarande håller på med... Snart är det färdigt och då kommer en bild. Tror att jag bara har kvar att sy ihop delarna faktiskt. Men det är lite jobbigt med virkning nu eftersom det påminner mig så mycket om Gurkan.

Nu är det bara att ni börjar virka Grodan G till minne av Gustav! Det är faktiskt roligt att virka och inte så jättesvårt. Lycka till.

10 kommentarer:

Singelmamman sa...

Grodor är härliga djur. På håll. Och nog är jag bra på att göra grodor ibland.. Men en virkad groda, hm, jag som verkligen inte kan eller gillar att virka. Däremot gillar jag utmaningar. Får se om jag lyckas med detta.

Bus Idas blogg sa...

Jag håller även på med en mumin just nu som ska ges bort till en bebis!
Jag kan bara hålla med, Janna är fantastisk och gör fantastiska saker!

Bus Idas blogg sa...

Sen tror vi inte att du är fantastisk! Vi VET!

Annika G sa...

Oj vad himla fint och bra, nu får du nog lära mig att virka, om jag är bildningsbar när det gäller handarbete. Grodan G, det känns så perfekt!
Puss

Anonym sa...

Hur finner vi mönstret? Åsså kramar och omtanke från Rut Maria Frans Larsson på Kärnvägen.

Anonym sa...

Måste bara skriva att jag av en slump hamnade här ikväll och har inte kunnat sluta läsa. Har läst både din och Gustavs blogg och tårarna bara rinner, vad ni har fått stått ut med och vad ni har fått kämpa, tänker på hela familjen och tänder ett ljus för Gustav ikväll. Sänder även en styrkekram

Anna sa...

Mönstret finns att ladda ner på Jannas blogg: http://garngalning.blogspot.com/
Hoppas Rut och Frans knåpar ihop en eller två..

Anonym sa...

Men så himla fint! Det är dax att leta fram virknålarna och sätta sig med barnen och pyssla känner jag. Grodan G är lysande. Jag ska absolut göra mig en.
/Elin R

Hanna sa...

Verkligen... Nu ska här pysslas! Kram./ Hanna H

A&T sa...

Anna . Du är fantastisk! Inom alla områden.

Vilka fina grodor! Och en fin tanke. Som alltid blir jag helt förstummad över att man kan göra något sådant med bara händerna.

Tänker på er mycket. Läser dina inlägg, skriver och raderar kommentarer för att orden inte riktigt vill förmedla det jag tänker.


Kramar Anna