torsdag 27 maj 2010

Goa Gusten.

Vill ge er en finare bild av Gustav än den på uppvaket där han är så ledsen. 
Att vakna eller somna till.

11 kommentarer:

Alexandra Reichler sa...

Finaste Gustav. Jättefin bild. Den tar jag med mig nu. Godnatt!

Singelmamman sa...

När jag tänker på dig och på Gustav och hela din familj får jag lust att bara skrika bajs. Svära och bete mig. Så orättvist att en sån skitsjukdom får förstöra. Och så tänker jag att jag ska, att jag måste vara vuxen och säga ngt klokt. Men jag har inget klokt att säga. Bara önska att din och familjens smärta minskar med tiden.
Vill bara säga, igen, att jag följer din blogg för att du skriver bra. Jag hade följt den även om du sluppit skriva om det svåra livet efter Gustav.

Anonym sa...

Vilken fin kille. Kramar /Karin

Anonym sa...

Finaste Gustav... Anna, du har en son att vara riktigt, riktigt stolt över! Men det vet du ju redan... Så tapper och modig, kärleksfull och klok. Och med en härlig humor! Tänker på er!
Varma kramar
Margita

Anonym sa...

Vilken fin bild! Jag hoppas att du kunde somna med den på din näthinna.
Annica S

Lotta sa...

Så fin bild på en sådan underbar kille.

Jag läste även inlägget om sorgearbete och minnesbilder man inte vill ha. Det är det som är så fruktansvärt med denna sjukdom. Det är en sådan kamp för att bli frisk och barnen får utstå obeskrivligt mycket. Att sedan inte få vinna den kampen är ren ondska.

Många kramar
Lotta

Bjorkholm08 sa...

Fina fina killen! Man undrar ju vad han tänker på där, han ser djupt koncentrerad ut...

Bjorkholm08 sa...

Oj oj oj har just suttit och läst igenom alla inlägg från förra våren, jag bara gråter och gråter. Medan man läser så får man liksom en känsla av att allt ska gå bra ändå. Fina Anna med de fina barnen, jag tänker på er hela tiden! Pussar och kramar /Anna

Anonym sa...

Hej Anna, så fin han är din pojke! Jag blir så ledsen när jag tänker på vad du går igenom varje dag och vad din son fick uthärda under sitt alltför korta liv. Jag tänker på dig! Stor kram! Anna (Cassel)

annamis sa...

Jag läser dikten som du hittade i någons blogg. Jag ser ditt foto på korset med Gustavs namn och vackra blommor du planterat. Jag tittar på detta fina foto och det är då tårarna kommer. Hoppas du har det så bra du bara kan Anna. Kram från en annan Anna.

Anonym sa...

Jag sitter här och gråter och sörjer din fina Gustav. Vilken fin kille, vilken förlust för världen!
Han själv har det nog fint, där han är nu. Kram, fina mamma