lördag 15 maj 2010

Högsommarvärme...

har vi haft i Umeå idag. Chockartat varmt faktiskt eftersom det häromdagen endast var några få plusgrader. På min promenad till frisören såg jag det här!

Fantastiskt! Änligen slår dom ut, björkarna.
Och mina rosenpioner har tittat fram! 
Jag som inte trodde dom skulle klara vintern 
eftersom dom inte ens tog sig ifjol sommar.

Jag har inte klippt mig hos en frisör sen typ 2004 då min favorit, läckra snyggJonas, flyttade till Stockholm och blev kändisfrisör. Min före detta kille Love kunde klippa och sen har Stina fått fixa. Men idag blev det av. Hos Linnea på WOW. Hon är helt fantastisk men kanske ska jag boka en tid hos Jonas nu så kanske jag får klippa mig hos honom om ett par år...(När Linnea flyttat och blivit kändisfrisör.) Har haft nästan svart hår i flera år, före det var det rött och före det blont och före det hennafärgat. Nu är jag lite sugen på att bli lite ljusare men vägen dit är lång. Jag och Linnea får bleka lite i taget.

Mycket hår har jag som behöver tunnas ut...


En nervös Anna i slingfolie...

Ruskigt nöjd kund!

12 kommentarer:

Singelmamman sa...

Och jag har en ruskigt nöjd Singelmamma... :-) Och en inte allt för missnöjd tonårsdotter. Men frisörbesök är ändå att föredra, tack vare lyxkänslan. Och så snyggt det blev!

Lisa sa...

Faan du hann först men det är du helt klart värd. Vi kan ju inte var helt likadana så jag klipper en kort page och färgar svart ;)ses i morrn snyggo?!

Anna sa...

Singelmamman: Tack! Det var nog det lyxigaste jag gjort på mycket länge.

Lisa: Tänk att jag trodde du skulle säga något om att jag kallade din kusin läcker. Funderar vidare över hur jag ska tolka din tystnad. Ses imorgon. P&K

Camilla sa...

Jättesnyggt!!! Det gjorde du alldeles rätt i att unna dig lite lyx! Och tack för grattishälsningen till Anton. Kram från oss i E-tuna.

Anonym sa...

Supersnyggt Anna! Härligt att göra något så värdsligt och vanligt som att gå till frisören... :)Ha en underbar helg!
VARM KRAM
Margita

Erika sa...

Ja, visst är hon grym. Dessvärre hade jag missat att be henne ta med saxarna hem när vi träffades i Näsåker i veckan. Jag tror visserligen att det finns frisörer i Värmland också...

Anonym sa...

Jäkligt snygg kund tycker jag!!:) Du passar i alla hårfärger jag sett dig i och det är ju toppen att man nu för tiden slipper gå med mörkgult hår när man ska bli ljusare. Kram och ha en mysig söndag! /Elin R

Josefin sa...

Ruskigt snyggt :)

Anonym sa...

Vad snyggt det blev! Nu har du inspirerat mig till att boka tid hos frisören, tack så mycket =)

Hoppas att du får en fin dag.

Anna- i kampen mot min 6-årings cancer sa...

tjusigt

annelie sa...

värsta Puman...
Jag älskar att gå och klippa mig, längtar tills det är min tur.

Maria G sa...

Supersnyggt Anna ser ju ut som en kändis!! ;)
Kommer ihåg när du gifte dig då var du blond, du passar i alla färger kram kram Maria <3