lördag 29 maj 2010

Omröstning.

Nu har jag sett både Tyskland och Israel i finalen.

Europa röstar och jag tror inte längre att Israel vinner, jag tror på Lena från Tyskland. Israel har en fantastisk låt men jag hoppas på Tyskland, dit kan man åka. Till Israel åker jag inte. Fastän jag tydligen ska vara judinna rent biologiskt alltså.

Fast om man ska rösta med tanke på resmål hade det ju varit fint om Kroatien gått vidare. Eller om Italien över huvud taget varit med.

7 kommentarer:

Singelmamman sa...

Ja men Island kan vi åka till! Fast jag tror att du har rätt, Tyskland kan nog vinna.

Kirsten sa...

Hej Anna ! Det blev jo en klar vinnare.. Fast jag gillade verkligen Ukrainas ! Vacker och spännande röst, men ingen typisk slagerlåt. Sen har jag röstat för första gången :-) Vi satt här på Turmalinen (om du vet hvad det är ?) och det blev hujad och hejad och kommenterat mycket ! ..Kläder, stil och när den obligatoriska "vinden" skulle sätta in ;D Väldigt festligt ! Faktisk är detta första gången sedan jag var ungefär tolv år, att jag sett detta glittriga show !..

Jag blev rörd över att läsa, att ni var förbi Linus´ grav. Varmt i hjärtat och tårar på kind ! Tak

Förstår då också, att Gustav måste ha fått sin plats där nånstans i närheten..? Och det ar verkligen sant som Daniel skriver, att det är en fin plats att vara på !

Maria sa...

Jag skippade att titta eftersom inte vår Anna var med. Inte lika intressant då...

Anonym sa...

Anna! Du tippade helt rätt! Jag och Julia är också inbitna slagerrävar och var även i Globen i vintras. Visst är det ett härligt spektakel! Ville bara skriva att jag tycker att ni har fått det så fint med ert hus och er vackra trädgård. Jag ser vem jag får kontakta för att få ordning på vår tråkiga baksida. Du ger mycket inspiration!

Vilket fantastiskt foto av er fina Gustav och vilken fin plats ni tycks ha funnit för den sista vilan. Det hela är fortfarande ofattbart!!!!

Styrkekramar från Gilliussons

Micke K sa...

Jag tycker att Tyskland var bra, men som sägs ovan. Ukraina det var låten med L. En mycket lokal betraktelse: Visst var hon (Ukraina) lik en av tjejerna på ICA (Kvantum)?

Tigris Predikantan sa...

Tur jag inte ser melodifestivalen så jag kan åka vart som heslt *ler*!

Annelie sa...

Hejja Tyskland!!!
Jag tycker att det var en värdig vinnare.
Har förresten inte fått klart från Lantz än om resan, men fixar inte dom den så bokar jag en egen resa. Ser verkligen fram emot helgen. Fint sällskao och god mat och gott i glasen. Kan inte bli fel...
kramen till dig