onsdag 26 maj 2010

Onsdagsblues.

Vaknade arg. Kan det ha berott på gårdagens urusla semifinal? Fy sjutton vilket sliskigt nummer Makedoien hade. Och alla dansarna i de flesta nummer skulle inte ens platsa i Klaras dansgrupper... Vilken besvikelse. Nya tag imorgon med hopp om en bättre semifinal. Och hopp om att Sverige tar sig till final.

Sedan var jag på skolan, eller jobbet som man säger om man är vuxen. Det var trevligt att vara där men när jag kom hem var jag matt som efter ett maratonlopp. Vilken ansträngning!

Men nu ska jag äta middag hos Lisa och då kommer det att kännas bättre sen. Jag och Hugo är ensamma ikväll och då ska jag äntligen försöka se de sista avsnitten av Lost när han somnat.

Eller så kanske jag bloggar om hur det känns just nu med sorgen, livet och ledsenheten. Det känns som att det var längesen jag delade med mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Puss på dig, va fint ni börjar få på gården! Kram från humlevägen

Singelmamman sa...

När jag vaknar arg är det helt ok för mig tycker jag. Så skönt att få gå bort och äta middag! Min enda fråga ang hur mycket du delar med dig; hur mår du? Men jag har inget krav på att du ska dela med dig av hur du mår. Jag hoppas bara att du är rädd om dig själv och unnar dig det du behöver och vill ha.