onsdag 29 april 2009

Allt ok.

Har fått en kommentar från orolig bloggläsare eftersom jag inte skrivit på några dagar.

Vi har haft det bra och Gustav fick vara frisk och pigg och glad under helgen. Det är jag som inte haft tillgång till den bärbara datorn, inte haft tid och lust att skriva, haft besök samt nu blivit alldeles för sjuk (ont i kroppen, matt och halsont) för att orka. Men Gusten mår bra. Eller mår sådär nu eftersom han påbörjade sin andra intensiva cytostatikabehandling igår. Just nu är det nog lilla Klara som har det jobbigast, feber och kräk och ont i halsen.

Vi hade en väldigt jobbig dag förra torsdagen som jag skrivit om och inte lagt ut och efter det har inte heller motivationen att skriva varit lika stark. Väntar på ny inspiration.

7 kommentarer:

LL sa...

Det är fler som undrat hur det går för er. Jag känner er inte på något sätt men följer bloggen. Ditt fina, enkla och vardagliga sätt att skildra er tillvaro ger mig perspektiv och leder till reflektioner kring det som jag är mest rädd för, att något av barnen ska bli sjuk. Tacksamhet och "ta tillvara" kommer närmare mig.
Hoppas att motivationen återvänder. Stort lycka till. Mvh LL

Linnea sa...

Vad roligt att Gustav mår bättre!
jag längter super mkt efter dig, gustav!
Hoppas vi syns snart =)


// Linnea

Anonym sa...

vad bra att du mår bättre! jag tänker på dig gustav!
pusspuss/arvid

Daniel sa...

På sjukhuset går det bra. Ingen vätska att redovisa efter (lugn) röntgen idag, cytostatikan puttrar på från dropp-kompisen, Gustav har en enorm aptit och jag agerar kock och servitör med mycket jämna mellanrum. Vi har en ny favorit på tv; Draknästet! Vi väntar dock otåligt på nästa säsong av Arrested Development. Idag bjöd cancerföreningen på valborgsmiddag... sweet! Vi känner rökdoften från majbrasor och har det gött på sal 12. hälsningar Gustav och Fadren

Anonym sa...

Hej på er pojkar!

Anonym sa...

Hej bästa Gustav!
Hoppas du fortfarande mår ganska ok. Tack för att du stod ut med mig några dagar.

Tycker mycket om dig.

Åsa

Per sa...

Nu har du fått en internetblomma, Gustav. Önskar jag kunde göra mer.
http://pelletsmaskinen.blogg.se/2009/may/till-gustav-11-ar-och-kampe.html

/P