lördag 4 april 2009

Melodikryss och plasma.

Jag klarade i alla fall melodikrysset idag. Nåt bra i allt tråkigt som händer nu. Blev förpassad till korridoren eftersom Gustav ville slippa lyssna. Nu sover han med plasma som droppar. Han binder vätska och kissar inte tillräckligt och plasma samt olika mediciner ges för det.

I natt har vi sovit rätt bra. Mest synd har det varit om killen som vakat- Johan berättade hur jag och Gusten fes i kapp vid tresnåret. Inte mycket att göra något åt, bara att låtsas som ingenting när vi träffar honom nästa gång.

Från att ha levt en rätt lugn och positiv tillvaro har vi liksom gått in i en annan fas nu. Oro, ängslan och väntan, precis som under de första två veckorna, har tagit över. Det gör riktigt ont i hjärtat att se Gustav nu, han ser så blek och sjuk ut och är så matt och trött. Vätska droppar hela tiden från lungorna ut i den genomskinliga plastpåsen som sitter fast i en slang i höger sida. Läkaren sa igår att nu kommer det att bli tufft. Det sa dom ju innan förra behandlingen med men nu med ett helt annat eftertryck.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Men å!!! Det var INTE roligt att höra. Tusen kramar till kämpen och till hela familjen. Tänker på er. Från Videvägarna.

Anonym sa...

Åhh nej!
Sänder massor av kärlek och varma tankar. Rackarns skit-tumör!
Lisa

Anonym sa...

Hej!

Du kommer att fixa det här! Du är en kämpe till brorsa. Krama Gustav från mig!
/Klara

Veronica Hultman sa...

Vi tänker på er och läser din fina blogg dagligen! Sänder massor med energikramar och hoppas hoppas den där .... ger med sig!

Anonym sa...

Vem från Videvägen undrar jag på sjukhuse(Gustav) vet inte vilka grannar...

Mormor och Klara. sa...

Tjabba tjena!
vak-killen tyckte säkert att det var underhållande. Han kanske själv velat släppa lite fisar.
Sov gott! Kramar mormor och Klara!

Anonym sa...

Jag tycker att Vaket mellan den 3:e och 4:e gick bra. Ni verkar vara en fantastisk familj, och jag är glad att fått träffa er.

Något som bekymrade mig var den gröna dimma som kom under natten vid tre tiden.... jag undrar vad det var för något, har aldrig sett något liknande! - Jonas, Nattvak

Anonym sa...

Videvägarna är nystartad Gustav-fanclub med ett antal medlemmar. Och medlemsvärvningen beräknas inte att bli svår!
Jag tror förresten att även Jonas, Nattvak ville bli medlem (utan att för den skull bo på Videvägsbo), visst var det så?
Men som sagt! Ett par tusen kramar till dig från Videvägarna!!!