lördag 15 augusti 2009

Jobbigt igen.

Igår skrevs G in på CAST. Det verkar bra där men oj vad jobbigt det kändes. Lite som när vi först skrevs in på barn tre i Umeå. Man är liten, vilsen och orolig. Kan inget och vet inget och vill inte vara där. Ville hem och bara krypa ner under täcket.

Vepicid. När det droppat färdigt så började kräkningarna. Och fortsatte. Hela natten med kräkningar och illamående. Stackars, stackars Gustav. Daniel som sov där lät rätt knäckt när vi pratades vid i morse. Försökte inte ens få prata med Gustav. Han brukar ju inte kräkas av cyt på direkten- det har kommit senare, en vecka efter avslutad kur. Tror jag. Eller så förskönar jag.

Nu ska jag och Klara och Hugo träffa en fin vän och äta lunch. Måste tänka på Klara mer, hon hamnar alltid i skymundan. Hon är jätteduktig på att ta hand om Hugo och att hjälpa till med allt möjligt men hon behöver mer uppmärksamhet. Hon har i alla fall börjat hänga på lekterapin och det känns fint.

2 kommentarer:

annika g sa...

Vi tänker på dig Gustav och hoppas att illamåendet fort går över, du är så duktig och kämpar så bra.Lycka till hela veckan. Kramar från Henri Annika Alvin Frans.

Katarina sa...

Hej.
Jag är ny här. Hittade bloggen i går när jag googlade på "blåsor i munnen av cellgiter". Min pappa som är 70 har lymfom och ligger just nu isolerad på sjukhuset eftersom vitablodkropparna är noll (eller var, har börjat hämta sig lite) men har besvärligt just nu med blåsor i munnen, för lite trrombcyter, för lågt kalcium...ja du känner igen det.
Intressant och nyttig läsning för mig,jag läste nog nästan allt i går kväll/natt.
Tänkt på er idag och kommer absolut att återkomma och följa ert liv.
Hoppas att alla får må bra så snart som möjligt.
Skickar Styrkekramar till er alla!