söndag 30 augusti 2009

WoW, Tpn, morfinpump och prograf.

6 kommentarer:

Max sa...

Hej! Om Gustav mår bättre är det på gång dock skall <0.1 ses som brus dvs kan vara 0 imorgon.

Det är nog bra att börja be och få sammanställningarna över de sista 6 provtillfällena. De tar ju en hel del andra prover också. Att många värden ligger utanför referensintervallet är normalt just nu.

Sen är jag lite nyfiken på varför de valde Prograf och inte Sandimun. Även för medicinkoncentrationen har de lappar som kan vara bra att spara på.

Max

Anna sa...

Vad skulle vitsen vara med att få dessa sammanställningar?

Prograf får han, om jag minns rätt, för att vi valde att delta i en studie.
A.

Max sa...

Hej! Mycket svårt att veta i förväg om det behövs. Vid ett antal tillfällen har vi behövt gå tillbaka för att hitta tidigare värden för att ha någon referens. Det kan vara HB, järn , A-SAT A-LAT, TSH mm. Vården har svårt att se trender över tid så vill man ha koll på sådant får man göra det själv.

Max

Anonym sa...

Själv säger jag ifrån till alla studier på mina barn.

Anna sa...

Och vad tycker du att jag har för glädje av att veta det?? Min önskan är att kommentarerna som skrivs i min blogg ska vara av stärkande och peppande karaktär. Men jag kan ju så klart inte styra vad som skrivs, det är ju bara en önskan. Att man dessutom väljer att vara anonym när man skriver en sån sak är mycket anmärkningsvärt.

Anonym sa...

Kämpa på Anna och se framåt. Snart syns de vita och det är det man längtar efter. När bryter de er isolering, vet att de gör olika i Gbg och Sthlm. Vickan skulle ha 0.5 i neutrofila 3 dgr i rad för att få lämna rummet. Victoria fick också prograf för det ger de i Gbg. Allt fungerade jättebra med detta. Vi är med i alla studier, om jag kan hjälpa andra barn i samma sits i framtiden så blir jag överlycklig. Det de gör är att ta lite extra blodprover, urinprover och salivprov. Ingen större grej och Victoria fick själv ta ställning till detta. -Jag vill hjälpa andra barn, sa hon.
Att vara anonym i kommentarerna tycker vi samma om Anna, helst när det inte peppar!
Vi håller tummarna för TAKE snart!!!