tisdag 18 augusti 2009

Kommentarer.

Hb 99 Totalvita 6,1 Neutrofila 6 Trombocyter 247

Hur man ska tolka dessa värden vet inte jag. Hur kommer det sig att vita var högre än igår? På cast kollar man inte crp utan anledning. Det är jag van vid. Gustav har ingen feber men nyser och snorar.

Orkar inte skriva om natten och dagen vad gäller min tid med Gustav- det är alldeles för deppigt och så ska jag snart sova. Men för Hugo och Johan och Klara gick det bra. Vilken bäbis! Och vilken pappa! Jag sov ostört mellan två och halv åtta, så länge har jag inte sovit oavbrutet sedan maj tror jag.

I morgon skrivs Klara in på B78 och vi ska sova där. Med Hugo. Väldigt mysigt för henne. Hon planerar redan hur hon ska ringa på klockan och be om en glass. Hon har varit på lekterapin flera timmar idag och kommer nog vara där mycket framöver.

Mina föräldrar kommer i morgon. Topp. Blir hur skönt som helst att ha dom nära. Fast det trista med det är ju att dom kommer lite för att Johan åker. Så himla trist. Och vilken dålig timing. Eller tajming. Får se hur länge vi klarar oss utan att träffas. Eller framför allt hur länge han klarar sig utan Hugo.

Som ni kanske märkt har jag börjat kommentera kommentarerna lite smått. Lite beror det på att det är många fler som jag inte känner eller träffar som kommenterar. Och lite för att jag helt enkelt känt för det. Jag hoppas verkligen inte att någon tar illa vid sig för att jag kommenterar ett inlägg och inte ett annat. Hur som helst har det faktiskt blivit så att era kommentarer bidrar mycket till att jag fortsätter att skriva. Och förstås för min egen del. Det ger mig kraft att orka igenom detta bättre när jag vet att ni är många som läser och tänker på oss.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej igen Anna & hela familjen!

Låter som om ni har det tufft där nere. Men se det som slutet på en lång jobbig resa som ni snart gjort tillsammans ( men mest tappra Gustav). Innan ni vet ordet av så är ni tillbaka hos oss på barn 3!
Kramar i massor till er alla från Camilla

A&T sa...

Åh vita kan nog hoppa upp och ned litet beroende på bara om du rört dig innan provet, eller i princip vad som helst. Iaf (neutrofila) kan finnas i blodet eller i depåer runt om i kroppen. Snor, jag tyckte de flesta snorade under förbehandlingen. Kan ju vara en biverkan av det?
Hoppas det är så. Annars behöver det inte heller vara en katastrof.
Vår pojke var rejält förkyld (rhino) under sin andra transplantation. Det enda är att man får vara ännu mer noga med att inte bara ligga still.

Förstår att ni längtar hem och lider med er.
Att det är trist på avd, är nog för att en så stor del av behandlingen är inne på rummet, då du inte får gå ut en lång period. Vi tyckte nog att det var litet skönt. Färre personer i korridoren = mindre smitta att passera. Krasst sett.

Tänker på er Kram /Anna

Anonym sa...

Godmorgon och kram! Hoppas att dagen idag kommer med goda besked för er.

annika g sa...

Nu är det tufft och jag gissar att strålningen är ett jä-la elände och lång tid att ligga stilla och tänka på allt som är jobbigt. Vita kan ju variera med så mycket, tex ett litet virus, cortisondos eller kanske en reaktion på tex strålning(osäker på det sista, men det skulle kunna vara rimligt.) Alla soldater utkommenderade!
Vad gäller allt det medicinska så tänk att ni är i de bästa händer. De är proffs på CAST, även om det säkert finns saker som skiljer sig från barn 3. Heja heja, kämpa på och man får ju också vara ledsen. Kramar.

Natalie sa...

tacktack!
bra att du kommenterade Anna, för jag hade nästan glömt bort att du hade en blogg! men nu minns jag!
du får hälsa Gustav och Klara och Lille Hugo (som är superduper gullig) och Johan såklart :)
jag tycker Johan är en toppenkille som sitter vid din sida hela tiden nu när Gustav har det så svårt, för alla skulle inte göra så.
Jag + hela skolan saknar dig jättemycket!
Kram Natalie. :)