måndag 17 augusti 2009

På CAST

- Centrum för Allogen Stamcellstransplantation.

HB 97 Neutrofila 3,1 Trombocyter 261

Första dagen för strålbehandling. Inte alls kul tyckte Gustav. Ligga exakt still i 45 min kan ju göra vem som helst förbannad. Imorgon ska han få lugnande innan.

Han är ledsen och vill hem till Umeå. Jag med. Längtar efter mina vänner och mina blommor. Mamma och pappa kommer på onsdag så dom behöver jag inte längta efter mer. Längtar efter min lillebror och min säng. Till och med längtar jag efter personalen på barn tre och vår alldeles för trånga soffa.

Undrar vad Gustav längtar efter?

Jag ska sova här i natt och i morgon ska jag följa med Gustav till strålningen. Kanske har jag mer att berätta då.

8 kommentarer:

Lillebror sa...

Jag längtar efter dig oxå fina syster. Hoppas det går bra att sova utan Bossen i natt=) KRAM

Anonym sa...

läser och läser och undrar om ni framöver när det passar er vill ses en liten stund någonstans där ni vill vara.
Kramar Malin

Anonym sa...

Hittat till din blogg eftersom jag undrat så hur det går för er. Ni finns i våra tankar, hoppas innerligt att Gustav blir frisk snart och att det går bra på torsdag. Hälsa lite xtra till Klara från Elsa, vi tittade på bilderna tillsammans idag.
Värmande kram till Gustav och hela familjen!//Mariana

Anonym sa...

Många kramar till hela din familj (inkl. min kusin Ulla och Hans). Ni alla är helt fantastiska.
Lycka till med allt!

Ingrid och Lennart i Luleå.

Anonym sa...

Hej på er, Carina heter jag och bor i södra delen av vårt avlånga land. Vi var en helt vanlig familj, mamma, pappa och två barn, en son och en dotter, med ett helt vanligt liv till våren/sommaren 2007 då det hände som inte skall få hända, Andreas vår son fick cancer - lymfom. Andreas var då 16 ½ år, livet rasade fullständigt samman! En förälders mardröm. Ni vet! Han startade en tuff cellgiftsbehandling, och efter fyra behandlingar a 5 dagar, var han färdigbehandlad i slutet av september 2007. Livet blir aldrig mer detsamma, det finns ett liv innan Andreas fick cancer, ett liv under tiden han behandlades men även ett liv efter. Det har varit en tuff kamp, men man klarar det, för man har inget val. Vi har nu i snart två år gått på kontroller var 3:e månad, vilket trauma men allt har hitintills gått bra vilket vi är oerhört tacksamma och lyckliga över. Idag har Andreas tagit studenten, han gick ut naturvetenskaplig linje med jättebra betyg. Sökte in på jägmästarutbildningen i Umeå! Kom in, men har valt att ta det lugnt, jobba lite och läsa lite kurser och påbörja utbildningen nästa år istället. Han har ju givetvis haft en oerhört tuff gymnasietid. Han är mycket intresserad av jakt och naturen (precis som sin pappa). Tog jägarexamen när han var 13 år. För två år sedan var han i full gång med cellgiftsbehandling och förra helgen blev han 2:a i junior SM i nationellt skeet i skytte. Våra pågar är verkliga hjältar, eller hur?
Håller alla tummar och tår att allt skall gå bra för Gustav. Många styrkekramar och varma tankar från Carina

Anonym sa...

Tänker på Er extra den här veckan.Efter allt Ni har fått gå igenom kommer Ni att klara den tuffa behandling som väntar Er.Kanske Vi kan träffas längre fram om Du har tid o orkar??Håller tummarna Kramar fr Alunda

Klara sa...

Heej!

Hälsa många kramar till Elsa från mig!!
Och er andra förstås.

/Klara

Anonym sa...

Kram på er från Linnea Edander och hennes mamma.