söndag 16 augusti 2009

"Klara, kan inte vi göra glasfigurer?"

sa Gusten idag när jag gick från CAST. Mysigt. Fast Gusten tycker inte att det är mysig på CAST. Kasst. Allt var bättre på barn 3. Allt. Än så länge håller jag med. Men så har jag ju svårt för förändringar.

Vita 11,8 igår och 5,4 idag. Typ. Papperet är på CAST och jag är på Donken. Imorgon ska jag sova utan Hugo för första gången. Tack och lov tar han ersättning och har världens bästa pappa.

Gustav fick sond idag men ville ta ut den på en gång. Man får ångra sig. Tydligen var det helt vidrigt att känna den i halsen och han ville inte vänta de ca två dagarna det tar att vänja sig.

Mellan två och åtta hade han permis. Som vanligt när han legat inne gav det nästan mer olycka än lycka. Han vill inte tillbaka till sjukhuset. Såklart. Han vill ju vara frisk.

Vi fick besök av Annika idag. Vi gjorde ett besök i ett helt vanligt liv med barn som sover middag på soffan och som plockat bär på buskar. Ett nyinflyttat kaos med renoveringsplaner. Skönt att släppa fokus på sjukdom och skönt att umgås med några som läser bloggen, två som är läkare och sjuksköterska i ett och förstår och inte ställer jättemånga frågor.

Fast det är ju förstås även ok att ställa frågor. Men ibland är det skönt att slippa förklara.

Jag som bara skulle skriva ett mycket kort inlägg.

4 kommentarer:

Lisa sa...

Hej hopp!
Jag har skickat lite grejer till er.Eftersom Gustav har så mycket illamående får väl Klara äta godiset och sjuklingen skrapa... Är det inget annat ni önskar? Passa på att önska så springer jag till postkontoret pronto. Vad är glasfigurer förresten?
Kalla Umeåkramar till er alla!

Anna sa...

Glasfigurer är såna man målar på plastficka och sen kan sätta upp på fönstret. Puss.

Anonym sa...

Hej Anna och Gustav.(Hugo och Johan).

Jag har hittat din blogg och följer den ivrigt, vi ses nog snart
så kan vi fortsätta att prata om trädgård som vi gjorde i Umeå.
Gustav verkar vara en riktig tuffing som finner sig i det mesta.
Ja du går inte av för hackor heller.
Kram på er

Anna sa...

Kerstin är det va? När kommer ni ner? Hoppas det går bra för er och att vi ses snart! Kram.