onsdag 16 september 2009

Packa.

Packa för en natt hos Gustav. Packa för två nätter på hotell. Packa för en eftermiddag på sjukhuset. Packa för en vecka i Umeå. För tre månader i Stockholm. Packa skötväska till Hugo. Packa för två nätter hos Gustav. Packa för att Klara ska till Umeå. Packa för benmärgstransplantation. Packa för en timme på uppvak. Packa för att byta avdelning. Packa.

Packa skolböcker till Gustav. Packa tvätt från sjukhuset. Packa ren tvätt från Donken. Packa pocket och helikopter, sidenkalsonger och gosedjur.
Datorväska, skötväska, stor resväska, liten resväska, handväska. Plastpåsar, papperskassar, tygpåsar.

När det här är över tänker jag inte packa på ett år. Minst.

7 kommentarer:

Bjorkholm08 sa...

Ååh gud jag hatar att packa, har alltid glömt något. Får man in rutinen eller är det lika svårt varje gång?

Anna sa...

Man får in rutinen, ja, men det börjar kännas som att jag gått in i "packväggen". Undrar om man kan bli utbränd av att packa för mycket. Alla dessa uppbrott.

Cariann sa...

Haha, typ ett sånt utbrott hade jag häromdan! Grymt trött på att packa och att byta sjukhus och avdelning stup i ett. Fast nu vill jag inget hellre än att komma från CAST ;-)

Anonym sa...

Hej.Kan förstå att allt känns jobbigt och det är mycket farande hit och dit.Men se det från den ljusa sidan.DU har nån att packa till och packa för att ni ska göra något och va tillsammans om än inte så trevligt.Vi packade också en massa tyckte vi,mellan hem och sjukhus.Men nu har vi ingen att packa till mer. Ja jag är bitter på allt nu och kunde inte låta bli och kommentera,för jag hade helre packat en massa än ha det så här.
Önska er allt gott/cilla

Lisa sa...

Hej! Jag önskar jag kunde bidra med en sherpa som även hade en inbyggd pack-gen. En liten som du kunde ha i handväskan, nej förresten då skulle du ju bli tvungen att packa honom. han får gå själv eller skaffar vi ståbräda till vagnen åt honom. Kram

Micke K sa...

Gör som jag, glöm hälften. Det blir ialla fall lättare att bära, och nojar gör man ju ändå. Ps. lurigt kryss i helgas. Ds. /Micke

Anna sa...

Du är ju underbar Micke!