fredag 25 september 2009

Men jag har ju glömt att berätta...

... att man kollat.
Och att man ser att den benmärg som nu jobbar i Gustav och producerar vita blodkroppar (soldaterna som strider mot virus och bakterier) , hemoglobin (det röda syret), trombocyter (klisterlapparna som förhindrar blödningar) är...
Klaras!!
Hurra, hurra för bästa lillasyster.
Och bästa storebror.

16 kommentarer:

Zachrissons sa...

Toppen! Hurra!

Anonym sa...

Hurra för de modiga barnen!!!
Annika

Anonym sa...

Underbart! Fick en liten glädjetår i ögat. Fantastiskt!!!
Kram Petra W

Anna sa...

Han kommer aldrig slippa sin lillasyster, hehehe

Anonym sa...

Hurra! Även för världens bästa mamma, lillebror, låssaspappa, mormor o morfar osv

Zachrissons sa...

Du är så minsiktsfull Anna. Han kommer ju aldrig slippa lillasysters närvarop. Hi, hi.
Kram Linda

Lisa sa...

åh Linda vad najs med bild, jag kanske också måste skaffa :) Träffade ett grymt stolt morföräldra-par på stan idag. Sen länsade jag deras garage. Surt att jag glömde trattisarna som jag hade tänkt erbjuda som betalning.

morföräldrarna sa...

Vi tycker bara det är kul att du vill länsa vårt garage.Gör gärna om det.

42B sa...

Åh, vad roligt att höra :D

Anonym sa...

Vilka enorma barn du har Anna, du kan bara vara stolt och sträcka på dig. Jätte glad att det går framåt för er, det är mycket peppande för oss som har det framför oss./ Kerstin

Johanna sa...

Vad underbart! Och ska kolla Gustavs bloggskämt .... För tillfället har jag fastnat för den gamla men likväl i mitt tycke hysteriskt roliga Achmed the dead terrorist. Jag vill också kunna buktala - förutom att dyka med huvudet före från brygga ska det kanske bli ett mål att sträva mot? KRAM!!!

Anonym sa...

Vilken kille, vilken tjej!
Fina nyheter.

Kram Åsa & Co

Hanna och Joshua sa...

Hurra för er alla!

Maria sa...

Visst är det underbart när man ser att den nya märgen jobbar och när det är givarens märg som jobbar. Helt fantastiskt att det fungerar. Jag har tänkt mycket på detta hur syskonens relation kommer att bli. Det måste ju kännas så fantastiskt att kunna hjälpa ett syskon med detta. Förhållandet måste ju stärkas enormt. Kan tala om att mina barn fortfarande bråkas, så det slipper ni inte:) Men oro och omtänksamhet finns det i stora portioner. Känner så väl igen dina tankar kring avundsjuka över det vanliga lvet. Hur många ggr har man inte sett familjer som lever det vanliga livet, man skulle så gärna vilja vara i deras kläder! Ta hand om er och hoppas att ni fler nätter på Ronald, det är ju så härligt, nästan vanligt liv!!

mormor o morfar sa...

Det är första gången man får vara med om en riktig strid. Ge järnet benmärg Klara.Vi håller på dig.

Alexandra sa...

Hurra hurra hurra!!!!