måndag 23 mars 2009

Helg med permis och farmor och farfar.


Under helgen har Gustav i stort sett fått spendera så mycket tid han ville utanför sjukhuset. Några timmar på fredag eftermiddag och lördag var han hos Daniel där farmor och farfar var på besök. Sorgligt men skönt var det att komma hem få fredag kväll. Så klart ville Gustav känna sig piggare och orka vara längre med farmor och farfar. Den godaste middagen på länge fick han i fredags, farmors mat är väldigt god. På söndagen hanns det med både häng på Umedalen hos mig och på Haga hos Daniel. Väl tillbaka på sjukhuset igår tog det bara ett par minuter så var kläderna slängda på golvet och Gustav nedkrupen under täcket. Sköönt att vara tillbaka. Med tanke på hur mycket tid vi spenderar här så är det himla tur att han (och jag) ändå trivs så pass bra på avdelningen.

Igår rakades håret bort. Tre millimeter, ungefär som han brukar ha, fast med lite glesare hårväxt. Så mycket hår blev det att det blev stopp i dammsugaren.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Stor kram till Gustav och dig Anna, hälsningar från Inger och Lina

Anonym sa...

vilken söt kille,väldigt lik honom bland klöverblommorna på stranden i norrbyn.....
kram mormor

Anonym sa...

guuuud vad söt du är gustav!
arvid

Anonym sa...

HejHej.
Ville bara skicka en stooooooooooor kram till Gustav.
Och hälsa honom att jag, Arvid och Toft snart kommer och hälsar på honom.
( Såklart när det passar, och jag hoppas det blir snart )
Mvh
Från Elin..
Du kanske glömt vem jag är..
Men jag är kompis med Natalie, toft och Arvid.
Jag hälsade på dig hemma hos dig för ganska länge sen.
Jag tror du fyllde år.

Anonym sa...

Fina fina Gustav! Tänker på er!
Paula

Annika Gunnarsson sa...

Snyggt Gustav! Alvin tyckte du kanske var lite blek för att du varit inne så mycket och undrade om du kommer att få vara ute i sommar. Och det får vi väl verkligen hoppas, så att u kan vara ute och gå med gullbebisen i vagnen. Som jag tror är en lillebrorsa, men det är det visst bara jag som tror...
Kramar
Annika och Alvin