måndag 9 mars 2009

Relationsreflektioner.

Många har sagt att det ofta, i kris, blir så att vänner drar sig undan. Jag har inte upplevt det nu på något sätt. Alla runtomkring oss är helt underbara och fixar och grejar och frågar hur vi mår. Varje litet meddelande är betydelsefullt, sms och mail och samtal jag inte svarat på. Känns skönt att ha fina människor med goda, varma tankar runtomkring.

5 kommentarer:

Anna sa...

Nu har jag hittat till din blogg. Jag tänker på er och hälsa Gustav så mycket från mig. Jag lägger till din blogg i min blogglista på min blogg, hoppas det går bra. Skicker goda tankar till er!

Petra sa...

Hej Anna!

Jag beklagar verkligen det som hänt Gustav och din familj! Jag kan bara ana vilket helvete ni nu går igenom. Ville bara skriva några rader att jag och familjen tänker på er och skickar goda tankar och en stor dos kämpaglöd till er.
Många hjärtliga och varma kramar/
Petra Gilliusson med familj

Titti sa...

Tänker på er mycket!
Tycker så synd om Gustav
och alla er andra.
Vad fint av dig att blogga
så vi andra kan följa er
på vägen!
Sänder värme och kraft
och massor av kramar
Titti och Nellie

Anonym sa...

Kära Anna med din fina familj. Att läsa din blogg förflyttar oss läsare mye närmare det livet ni lever just nu. Många tårar rullar... Hoppas verkligen att våra stärkande tankar når fram till er.
Kram Marlies, Ricard o pojkarna.

Anonym sa...

Vilken fin blogg. Man blir så fruktansvärd rörd. Ni finns i tankarna hos alla som känner er. Tvåans ungar hälsar till er och hade många funderingar på barns vis idag.
Kram på er. /Minna